06 / 05 / 2024

trabzonun sorunları çözülüyor mu

trabzonun sorunları çözülüyor mu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu bostancı mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de incelemelere bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.

Kira anlaşmazlıkları bir bir çözülüyor: 50 bin dava ortadan kalktı! İşte ev sahipleri ve kiracıların davasız çözümleri..

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kira anlaşmazlıkları arabuluculuk ile bir bir çözülüyor. Arabuluculuk ile 50 bin davanın ortadan kalktığı belirlendi. İşte o çözümlere örnekler... 

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Bu 32 ilde yaşayanların hesaplarına 2.354 TL para yatırılıyor! E-Devletten bakıp, PTT’den paranızı hemen alabilirsiniz!

32 ilde yaşayan vatandaşların hesaplarına 2.354 TL para yatırılıyor. Siz de E-Devletten bakıp, PTT’den paranızı hemen alabilirsiniz... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

KDV'de yeni dönem bugün resmen başlıyor! Milyonlarca mükellefe büyük müjde! KDV iadesi ne kadar olacak?  

1 milyon civarında mükellefin karşı karşıya kaldığı KDV problemleri çözülüyor. Peki KDV'de yeni dönemle neler değişecek? İşte KDV'de yeni dönemin ayrıntıları...

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Türk müteahhitlerin Libya'daki sorunları çözülüyor! 

Libya’nın geniş katılımlı Türkiye ziyareti, yurt dışında iş yapan müteahhitlerin sorunlarını büyük anlamda çözüme kavuşturacak. Yapılan görüşme ile müteahhitlerin 5 milyar dolara yakın alacağı için önemli adımlar atıldı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

trabzonun sorunları çözülüyor mu Haberi

trabzonun sorunları çözülüyor mu


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un sorunlarını çözmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu aynı gün içerisinde 2 Nolu bostancı mahallesi, Akçaabat Adacık Mahallesi ve Vakfıkebir’de incelemelere bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını yerinde dinledi.


Vatandaşlardan gelen talep ve istekleri yerinde görmek için ziyaretlerini sürdüren Başkan Gümrükçüoğlu, 2 Nolu Bostancı Mahallesi Coşkundere Caddesi’ni Erzurum Yolu Fatih Sanayi Sitesine bağlayan ve sadece yayaların yaralanabildiği asma köprü yerine araçların da geçiş yapabileceği bir köprü yapılması için proje çalışmalarının sürdüğünü söyledi. DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, Başkanvekili Seyfullah Kınalı Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak ve 2 Nolu Bostancı Mahalle Muhtarı Coşkun Uğuş ile birlikte köprünün yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Burada vatandaşların yıllara dayalı bir mağduriyeti var. Proje...