04 / 05 / 2024

Trakya emlakçı sertifikası

Trakya emlakçı sertifikası

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği ve Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı tamamlayan 30 kursiyere sertifika verildi.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

Emlakçılık belgesi nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nedir?

Emlak yetki belgesi, gayrimenkul danışmanlığı ya da emlakçılık yapmak isteyen herkeste olması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Emlak yetki belgesi alma şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO'dan 2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Halk Varlık Kiralama tarafından yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek, 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 2. Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 63 gün vadeli 150 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan üç adet 300 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın üç adet 300 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 180 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 41 gün vadeli, 180 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

Emlak Konut GYO 13.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası ihracı onaylanmış 13. Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 161 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS52217 ISIN kodlu, 381 gün vadeli, 161 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS621B2 ISIN kodlu, 47 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS42127 ISIN kodlu, 45 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında, kira sertifikasının itfası tamam...

Trakya emlakçı sertifikası Haberi

Trakya emlakçı sertifikası

Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı'nda aldıkları eğitimin ardından sınavı geçerek başarılı olan 30 kursiyer, Edirne Emlakçılar Derneği Başkanlığı’nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. TBMM’de görüşülen Emlak Danışmanlığı Kanun Tasarısı ile birlikte herkesin emlakçı olamayacağını ve ofis açamayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, "Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği olarak Kırıkkale Üniversitesi’yle ve federasyonumuzun yapmış olduğu anlaşmayla Emlak Danışmanlığı Sertifikası için derneğimize müracaat edenler oldu. Bu dönem üçüncüsünü yapıyoruz. Şu ana kadar 130 kişiye sertifika verdik. Bu demek oluyor ki 130 kişi daha emlak ofisi açacak. Sertifikaları olmadan bu yerleri açamazlar. Biz şu anda yasayı bekliyoruz. Artık bu diploma kadar önemli bir duruma geldi. Bir eczacı nasıl diploması olmadan eczacı olamıyorsa artık emlak sertifikası da öyle...