17 / 05 / 2024

Trampolines Suites Hotel ulaşım

Trampolines Suites Hotel ulaşım

Trampolines, başarılı İtalyan girişimciliğinin mükemmel bir örneği olarak dikkat çekiyor. Altmışlarda yapılan bu bina, ilk başta tramplenlerin de olduğu oyun alanından bir restorana ve en sonunda da bir otele dönüştürüldü...

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Park Prestige Suites turistlerin ilgi odağı oldu!

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

Park Prestige Suites ev konforunda lüks hizmet sunuyor!

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu.

Park Bosphorus Hotel 200 bin turist ağırladı!

Park Bosphorus Hotel, 65'i 'Park Prestige Suites' formatında, 23'ü süit, toplam 443 odası, yüzde 90'ı aşan doluluklarıyla 2014'te yerli-yabancı toplam 200 bin misafir ağırladı.

Park Bosphorus Hotel, 200 bin kişi ağırladı!

PARK Bosphorus Hotel, çok kısa sürede İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken oteli oldu. 65 tanesi 'Park Prestige Suites' formatında, 23'ü süit olmak üzere toplam 443 odası ile hizmet veriyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

Sundance Residence'da yılın son yatırımı!

Bodrum Turgutreis’ in en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde yer alan altın projesi Sundance Residences & Suites Hotel ile rezidans ve butik otelden oluşan konforlu ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Trampolines Suites Hotel ulaşım Haberi

Trampolines Suites Hotel ulaşım

İtalya, Riccione’deki Romagnola Riviera sosyal yaşamının tarihi sembollerinden biri, Zürih merkezli Conceptual Devices stüdyosundan mimar Antonio Scarponi tarafından bütünüyle dönüştürüldü. Bu, orijinal ‘Trampolines’ simgesini bir otel restorana dönüştürmesi itibariyle hem işlevsel bir devrim; hem de yolcu gemilerinden ilham alınan mimari yapısı ve Corian® yapımı eklemli görünümüyle teknolojik ve estetik bir devrim sunuyor. Burası dünyaca tanınmış, son teknoloji ürünü mimari ve tasarım malzemesi kullanılarak İtalya’da inşa edilen en büyük mimari yapı ve Udine merkezli Altha® şirketi tarafından inşa edildi.


Conceptual Devices stüdyosunun (Mimar Andrea Zausa ile ve yönetim aşamasında mimar Stefano Mass’nın işbirliği ile) kurucusu olan mimar Antonio Scarponi, iç tasarımda gelişmiş ve çok popüler bir malzeme olan ve şimdilerde dış cephe kaplamalarında da iddialı olmaya başlayan Corian®’ı kullanarak Trampolines’ın “makyajını...