16 / 05 / 2024

trans kafkas

trans kafkas

Malatya'daki Aslantepe Höyüğü'nde bu yıl yapılan kazılarda Trans Kafkas kültürüne ait büyük bir bina, bina içinde 2 mızrak ucu ve bir kolye bulundu

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi  Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gülbeyaz tarafından kuruldu.

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Enerji Elektrik İnşaat Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Teke tarafından kuruldu.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Solmaz tarafından kuruldu.

Delil Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Delil Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kafkas ve Ahmed Ali Nagy Balboul tarafından kuruldu.

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos'ta seferlere başlayacak!

Trans Asya Ekspresi 14 Ağustos itibarıyla Ankara-Tahran arasında karşılıklı olarak haftada bir gün sefer yapacak, seyahat süresi yaklaşık 57 saat olacak. 

trans kafkas Haberi

trans kafkas

Malatya'daki Aslantepe Höyüğü'nde bu yıl yapılan kazılarda, Trans Kafkas kültürüne ait büyük bir bina, bina içinde 2 mızrak ucu ve bir kolye bulundu. 

     Aslantepe Höyüğü Kazı Heyeti Başkanı ve Roma La Sapienze Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Marcella Frangipane, höyükte gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ören yerinin güneyinde bulunan kalkolitik dönemden kalan ve dünyanın ilk sarayı olduğunu tahmin ettikleri yapının kuzeyinde kazılara devam ettiklerini kaydetti. 

     Sarayın kuzeyinde, eski tunç dönemine ait bazı binalar olduğunu dile getiren Frangipane, bu binaları devam ettikleri kazılar sonucu kaldırdıklarını anlattı. 

     Kazılar esnasında milattan önce 2800 yıllarına tarihlenen büyük sur duvarını da bir parça kaldırdıklarını belirten Frangipane, ''Bu surun altında bir saray salonu bulduk. Çok yüksek bir salon. Ortasında yeni büyük bir...