06 / 05 / 2024

Transit Minibüs fiyat temmuz 2022

Transit Minibüs fiyat temmuz 2022

Ford Transit Minibüs't Temmuz'a özel 100 bin TL'ye 12 ay 0,99 faiz fırsatı başladı. Peki Ford Transit Minibüs Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ford Transit Minibüs kaç TL? İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Minibüs zammı ne zaman uygulanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, şehir içi toplu ulaşım ücretlerine önemli bir zammın onaylandığı duyuruldu. Bu zam ile birlikte minibüslerin ücretleri de arttı. Peki, minibüslerdeki bu zammın yürürlüğe gireceği tarih nedir ve indi-bindi ücreti

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Otobüs, minibüs ve midibüs ihracatı 2023'ün ilk yarısında 1 milyar dolara yaklaştı!

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği kayıtlarından derlenen bilgilere göre, Türkiye'den 2023 yılının ocak-haziran döneminde 67 ülkeye otobüs, minibüs ve midibüs ihraç edildi.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

Karaca Çaysever Çay Makinesi fiyatları ne durumda? İşte Karaca Çaysever Çay Makinesi 2023 Mayıs fiyat listesi

Karaca Çaysever Çay Makinesi fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Karaca Çaysever Çay Makinesi fiyatları ne durumda?  İşte Karaca Çaysever Çay Makinesi 2023 Mayıs fiyat listesi...

Peugeot Partner Van Mayıs fiyatı kaç lira oldu? Ticari araç alacaklar bu rakama bakın! 

Peugeot Partner Van'ın Mayıs ayı fiyatı açıklandı. Peki Peugeot Partner Van Mayıs fiyatı kaç lira oldu? İşte 22 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Transit Minibüs fiyat temmuz 2022 Haberi

Transit Minibüs fiyat temmuz 2022

Ford Transit Minibüs'te Temmuz'a özel 100 bin TL'ye 12 ay 0,99 faiz kampanyası başladı. En çok tercih edilen ticari araçlardan olan Ford Transit Minibüs, eçilebilir sürüş modları, çapraz trafik uyarı sistemi destekli kör nokta uyarı sistemi, 180 derece görüş imkanı tanıyan geniş açılı ön ve arka kamera sistemiyle sürüş farkındalığını artırıyor. 

Konforlu ve şık bir seyehat sunmasının yanı sıra güven, profesyonellik ve kalite sağlayan Transit Minibüs, Adaptif Hız Kontrol Sistemi ne de sahip. 

Peki Ford Transit Minibüs Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Ford Transit Minibüs kaç TL? İşte 17 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Minibüs, yenilenen ızgarası, kaputu ve tamponu ile sınıfında en çok dikkat çeken araçlardan oluyor. Viraj fren kontrolü, aktif devrilme kontrolü, elektronik...