29 / 04 / 2024

Trio SKY fiyatları

Trio SKY fiyatları

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Trio Garden'da 385 bin TL'ye 1+1! Yeni proje!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Trio Garden projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 385 bin TL'den başlıyor...

Sky Acarlar fiyat listesi!

SKY İnşaat tarafından hayata geçirilen  SKY Acarlar  projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Sky Acarlar fiyat listesi...

Asmin Trio'da 360 bin TL'ye 2+1 daire!

Mersin’nin Mezitli ilçesinde inşa edilen Asmin Trio'da 2+1 daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuluyor...

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

Sky Garden fiyat ve ödeme planı!

Sky Garden fiyat ve ödeme planı hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede lansman fiyatları metrekaresi bin 800 Euro’dan başlıyor. 

Trio SKY'da satışlar devam ediyor!

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Skyland İstanbul Sky Rezidans 2017 güncel fiyat listesi!

Skyland İstanbul Sky Rezidans projesinde 187 adet daireye yer verildi. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Rezidans projesinde fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Helenium Sky Suites fiyatları!

Helenium Sky Suites Projesi, Başarır İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yayılan proje, 85 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor..

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Trio SKY fiyatları Haberi

Trio SKY fiyatları

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.  114 daire ve 2 adet dükkandan meydana gelen Trio SKY projesi 19 bin 600 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, projenin yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek şunları aktardı:  “Bugüne kadar Bornova’da konut yatırımı yapan tüketiciler hem kârlı bir yatırıma, hem de kaliteli bir kent yaşamına sahip olduklarını gördüler'' dedi. 

Proje,  İstanbul-Ankara çevre yolu, Kamil Tunca Bulvarı, AVM, Otogar, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, özel ve devlet hastaneleri, özel ve devlet okullarına yakın mesafede inşa ediliyor. 

Web: