08 / 05 / 2024

trio sky izmir

trio sky izmir

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Trio SKY'da satışlar devam ediyor!

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Sky Bahçeşehir ön talep fırsatı için son 10 gün!

194 adet daireden meydana gelen Sky Bahçeşehir Konutları için ön talep toplanıyor. Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky Bahçeşehir'de ön talep başvuruları 31 Ocak'ta sona eriyor.

Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Sky Bahçeşehir Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika uzaklıkta yükseliyor...

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Sky Bahçeşehir nerede?

Sky Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Sky Bahçeşehir projesinde ilk 40 daire için ön talep toplanıyor...

Sky Bahçeşehir satılık!

Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesinde ön talep fırsatlarından faydalanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi.

Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil tatil fırsatı!

Yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl boyunca Devr-i Tatil fırsatından faydalanabildiğiniz Akçakoca Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi

Sky Bahçeşehir'de avantajlı ön talep sürecinde son gün 31 Ocak!

İlk 40 daire için uygulanan avantajlı ön talep sürecinde son günün 31 Ocak olarak belirlendiği Sky Bahçeşehir projesinde lansman ise Şubat'ta yapılacak. Projede 194 konut yer alıyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel projesi, E7 Grup tarafından Batı Karadeniz Akçakoca ’da inşa edildi. 2 sene önce tamamlanan projede İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.

Sky Bahçeşehir satış ofisi!

Sky Bahçeşehir satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesinde ön talep süreci ilk 40 daire ile sınırlı. Son gün 31 Ocak olarak belirlendi...

trio sky izmir Haberi

trio sky izmir

Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile yapımına başlanan Trio Sky projesinin lansmanı Wyndham Grand İzmir Özdilek'te gerçekleştirildi. Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky'ın 22 kat ve 114 daireden oluşacağını belirten Mevaport A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, projeyi 2 yılda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 25 yıl boyunca birbirinden başarılı projelerle İzmir'e katkı sağladıklarını ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını belirten Hazırbulan, "Kaliteli konutlar sunmanın yanısıra istihdam oluşturmayı da kendimize görev edindik. Bugün tüm bunların haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da müşterilerimizin desteğiyle hep bir adım önde olacağız" dedi.


FARK YARATACAK


Katılımcılara özel yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu lansman toplantısında, projenin detayları Mevaport A.Ş. Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan tarafından anlatıldı. Trio Sky'ın modern mimarisiyle fark yaratacağını vurgulayan Hazırbulan sözlerini şöyle sürdürdü:...