03 / 05 / 2024

TripAdvisor mükemmellik ödülleri

TripAdvisor mükemmellik ödülleri

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

TripAdvisor mükemmellik ödülleri Haberi

TripAdvisor mükemmellik ödülleri

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, dünyanın önemli turizm kritik sitelerinden TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.


Açıldıkları günden itibaren Akdeniz’in gözde otellerinden olan ‘Güral Premier Hotel Belek’ ile ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ sağladığı imkan ve özellikli hizmetleriyle bölgelerinde farklı bir noktada konumlanıyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, şimdi de ‘TripAdvisor 2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Tatil ve gezilecek yerler hakkında gezginlerin yorumlarının yer aldığı ve jürisi halk olan ‘TripAdvisor’ın ‘Mükemmellik Sertifikası’, otel, tatil ve gezilecek yerler hakkında gezginlerin birebir yorumları dikkate alınarak veriliyor. 2010 yılında kapılarını açan...