19 / 05 / 2024

Trump avm kampanya

Trump avm kampanya

Diğer alışveriş merkezlerine (AVM) kıyasla hafta içi daha yoğun olan Trump AVM, pazar gününü canlandırmak için ‘indirimin indirimi’ kampanyası yaptı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural “Bazı markalar satışlarını 10 kat artırdı dedi...

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Real Merter'de zam yok, faiz indirimi ve kampanya var!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Donald Trump, ABD başkanlık seçimlerinde önde!

ABD’de gelecek yıl yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olmak için kampanya yürüten ‘emlak kralı’ lakaplı Donald Trump, son anketlerde desteği azalmasına karşın yine birinci sırada.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump avm kampanya Haberi

Trump avm kampanya

Diğer alışveriş merkezlerine (AVM) kıyasla hafta içi daha yoğun olan Trump AVM, pazar gününü canlandırmak için ‘indirimin indirimi’ kampanyası yaptı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural “Bazı markalar satışlarını 10 kat artırdı. Türkiye rekoru kıranlar oldu” dedi.


ÇOĞUNLUKLA ofislerden oluşan Mecidiyeköy’de yer aldığı için hafta içi daha fazla sayıda ziyaretçi ağırlayan Trump AVM, pazar günlerini canlandırmak için Türkiye rekorları kırılmasına neden olan bir kampanyaya imza attı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, “Genellikle AVM’ler hafta sonu yoğundur. Bizde ise tam tersi… Pazar günü trafiğini artırmak için mevcut indirimleri her ne olursa olsun 10 markanın ekstra yüzde 20 indirim yapmasını planladık” dedi. 


BEŞ PAZARLIK KAMPANYA


Kural sözlerini şöyle sürdürdü: “O esnada yüzde 90 indirimi olsa bile yüzde 20 indirim daha verdi. 7 Temmuz-4...