16 / 05 / 2024

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdem Sezer imzasıyla kuruldu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emerald Property Management Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahri Kayhan tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Management İnşaat Gayrimenkul Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlyas Civelek tarafından kuruldu.

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hawamdeh Project Management İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Alı E.E.H tarafından kuruldu.

Dom Management İnşaat Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dom Management İnşaat Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  80 milyon TL sermaye bedeli  ile Zharmukhamed Appaz, Oktay Sadıkoğlu ve  Mukan Muktar tarafından kuruldu.

ABD'de bankalar kripto para hizmeti sunacak!

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

Tesis, site ve iş merkezlerinin yönetim hizmetlerini gerçekleştiren EOS Management Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Aydın, firma faaliyetlerini ve sektördeki farklılıkları anlattı...

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey Management Emlak Danışmanlığı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Topaktaş ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi


Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdem Sezer imzasıyla kuruldu. 


Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında şirket veya başkası adına her nevi gayrimenkul alımı,...