05 / 05 / 2024

Trusthouse Forte

Trusthouse Forte

1985 yılında Çırağan Sarayı'nı İngiliz Trusthouse Forte şirketi restore edilecekmiş. Harap halde olan ve sadece dış duvarları kalan Çırağan Sarayı, restore sonrası prestij otel haline getirilecekmiş.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Elektrik İnşaat Otomotiv Hafriyat Palet Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Uçan tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Forte Halka Arz Tarihi ve Detayları Açıklandı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla gerçekleştirilecek olan Forte halka arzı için beklenen tarihler ve ayrıntılar sonunda açıklandı. Forte'nin halka arzı, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmekte. İşte Forte halka arzının tarihleri, lot sayısı, fiyatı ve diğer detaylar...

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Proje Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yıldız tarafından kuruldu.

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gayıp tarafından kuruldu. 

1985 yılında Çırağan Sarayı'nı İngilizler restore edecekmiş!

1985 yılında Çırağan Sarayı'nı İngiliz Trusthouse Forte şirketi restore edilecekmiş. Harap halde olan ve sadece dış duvarları kalan Çırağan Sarayı, restore sonrası prestij otel haline getirilecekmiş.

Forte Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forte Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Arif Obdan, Ahmet Arkın Obdan, Evrim Gürkan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Forte Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Forte Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi, Caner Bölükbaş, Rasim Can Bölükbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Göztepe 'de kuruldu.

Forte Yapı Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forte Yapı Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Barbaros Mahallesi Ataşehir adresinde Mehmet Emre Şirin tarafından kuruldu

İzzet Çalgüner, Toskana’da zengine özel butik otel açıyor!

Rusya’da inşaat işi yapan İzzet Çalgüner, İtalya Toskana’da zengin Rusların tatile gittikleri Forte dei Marni’de geceliği 1500 Euro’luk butik otel açıyor

İstikbal, Forte'nin mobilya fabrikalarını aldı

Boydak Holding yurtdışında üretime kuzeyden başlıyor. Grubun mobilya markası İstikbal, dün Polonyalı Forte'nin Ukrayna ve Rusya'daki mobilya fabrikalarını aldı  

Trusthouse Forte Haberi

Trusthouse Forte



Çırağan Sarayı otel oluyor


  ANKARA, AA


   KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mükerrem Taşçıoğlu, ''60 yıldır Boğaz'ı, harabesiyle çirkinleştiren Çırağan Sarayı, yakında adına yaraşır hale getirilecek'' dedi.

   Bakan Taşçıoğlu, İstanbul'da Beşiktaş ile Ortaköy arasında Sultan Abdülaziz tarafından 1866'da yaptırılan ve bugün sadece dış duvarları ayakta kalan sarayın restorasyonu ve ''prestij oteli'' haline getirilmesi için, dünyada 300 otel zincirine sahip İngiliz ''Trusthouse Forte'' şirketine yetki verildiğini açıkladı.

   Mükerrem Taşçıoğlu, dış kredileriyle 2.5 yılda tamamlanacak ve ''beş yıldız''ın üzerinde özelliklere sahip olacak otelin yapımına sekiz ay sonra başlanacağını, proje yatırım tutarının da yaklaşık 50-60 milyon dolar civarında olacağını bildirdi. 


(1985 yılında...