19 / 07 / 2024

TSKB Gayrimenkul kök hücre bağışcısı

TSKB Gayrimenkul kök hücre bağışcısı

TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na bağışta bulundu

OSB’lerde yıllık kira artışları ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., OSB’lerde yıllık kira artışlarının ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleştiğini ortaya koydu.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Yapı Kredi Koray GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde şirket tarafından portföyüne katılacak ve değerleme gerektiren varlıklarla ilgili değerleme yapmak üzere, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Panora GYO, TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Panora GYO, 2021 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar verdi. 

Konut fiyatlarında en yüksek yıllık artış!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’nin aylık olarak hazırladığı Konut satışları ve konut fiyat endeksini analiz ettiği, Odak yayınının yeni sayısında, konut satışları ve konut fiyatları değerlendirildi.

TSKB GYO'dan 2020'de 2.3 milyon TL'lik kiralama!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 2.317.209 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı.

TSKB GYO 3 aylık faaliyet raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

TSKB Gayrimenkul kök hücre bağışcısı Haberi

TSKB Gayrimenkul kök hücre bağışcısı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin kemik iliği naklinde kullanılmak üzere kök hücre bağışçısı olmanın önemi konusunda bilinç oluşturmak amacıyla öncelikle kendi çalışanlarının gönüllü katılımı ile düzenlediği proje kapsamında, 8 Haziran 2012 tarihinde, TSKB Gayrimenkul Değerleme çalışanları Fındıklı’daki merkez binasında, İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na kayıtları yapılarak, kan bağışında bulundu.


TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Işıl Dinçer'de kan verenler arasındaydı ve konu ile ilgili şunları söyledi:


Kemik İliği Bankası’nın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesine, anlaşılmasına ve bağışların artmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak amacıyla TSKB Gayrimenkul Değerleme bünyesinde bir gönüllülük projesi başlattık. Çalışanlarımızın katılımıyla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası’na verdiğimiz kan örneklerini veri tabanına ekleterek destekliyoruz. Kemik İliği Bankası’na yapılan her kan bağışının bir kişinin hastalığı ile mücadele konusunda...