21 / 05 / 2024

TSKB GYO açıklama

TSKB GYO açıklama

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin kaba inşaatını tamamladı!

TSKB GYO Adana otel yatırımı inşaat çalışmaları hakkında açıklamada bulundu...

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

TSKB GYO 2021'de 1.7 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

TSKB GYO'nun kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen satış ve kiralama işlemleri kapsamında; 2021 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 1 milyon 772 bin 788 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı. 

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadil metni yayınlandı!

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7'nci maddesinin yeni şekline ilişkin uygun görüş alınması amacıyla 24 Eylül 2021 tarihinde Kurul'a başvuru yapıldı.

TSKB GYO'nun 10.9 milyon euroluk kredisi TL'ye dönüştü!

TSKB GYO'nun Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'den kullandığı 11 milyon Euro tutarındaki ve son durum itibarıyla 10 milyon 900 bin Euro anapara bakiyesi bulunan kredi aynı vade ile TL'ye dönüldü. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

TSKB GYO Yönetim Kurulu tarafından 2021 yılına ilişkin bağımsız denetim hizmetinin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. firmasından alınması için Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

TSKB GYO sermayesini artırmak için SPK'ya başvurdu!

TSKB GYO, SPK'ya bildirilmesi ve şirketin Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7 nci maddesininyeni şekline ilişkin uygun görüş alınması amacıyla 9 Eylül 2020 tarihinde Kurul'a başvuruda bulundu.

TSKB GYO'nun 223.5 milyon TL'lik payı satışa sunuldu!

TSKB GYO'nun yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan 223 milyon 530 bin TL'lik payları iki iş günü süreyle Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulacak.

TSKB GYO açıklama Haberi

TSKB GYO açıklama

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ait yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



Tahir Han Binası'na ait Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu


Açıklamalar


Şirketimiz portföyünde yer alan Tahir Han ile ilgili olarak 2015 yıl sonunda Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmiş olup, 01/07/2016 Tarih ve 12233903-325.07-E.7576 Sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.

  

Talebe istinaden Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilmiş Tahir Han'a ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.



Dosya için