24 / 07 / 2024

Tt Ventures Proje Geliştirme kimin

Tt Ventures Proje Geliştirme kimin

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

İzmir'de 1688'de 7 büyüklüğünde depreme neden olan fay tespit edildi!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 2 yıldır yürüttükleri proje kapsamında 1688 yılında meydana gelen 7,0 büyüklüğündeki depremin kaynaklandığı İzmir fayını ortaya çıkardıklarını belirtti.

TİKA 28 yılda 5 kıtada yaklaşık 30 bin proje gerçekleştirdi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Vekili Serkan Kayalar, Başkanlığın dünyanın dört bir yanında çeşitli alanlarda yürüttüğü çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 60 ülkedeki 30 bin proje ve faaliyet gerçekleştirdiğini belirtti...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü!

Son dönemde yeni konut üretmek yerine var olan projeleri tamamlamaya odaklanan müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü. Yeni proje geliştiren sınırlı sayıdaki şirket ise ağırlığı 4+1, 5+1 ve 6+1 tipi büyük metrekareli dairelere verdi...

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Sinpaş'tan Kobi'ler için özel proje!

Sinpaş GYO'nun Kobi'ler için özel bir proje olarak basına tanıttığı Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde fiyatlar 1 milyon 93 bin 500 TL'den başlıyor ve 9 milyon 645 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor.

Gül Proje Katar'da 5 proje tanıttı!

ki Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılan Gül Proje burada 5 projesini Katarlı yatırımcılara tanıttı.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

İzmir Kemeraltı yeniden imar edilecek!

İzmir'de iş dünyasının önde gelen isim ve şirketleri yürüttükleri proje ile hem Kemeraltı'nı yeniden canlandıracak hem de tarihi yapıyı yaşatacak. Halim Kahraman, amacın kentin tarihi yapısının ve sosyal etnik değerlerinin korunması olduğunu belirtti.

Tt Ventures Proje Geliştirme kimin Haberi

Tt Ventures Proje Geliştirme kimin

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yaman ve Noulos H.B ortaklığında kuruldu.

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi konusu:
Şirket'in başlıca faaliyet konuları,, telekomünikasyon, enformasyon teknolojileri ve telekomünikasyon faaliyetlerini destekleyici nitelikte teknoloji geliştirmek, AR-GE faaliyetinde bulunmak, bu alanlarda faaliyet gösteren diğer şirketlere proje geliştirme ve değerlendirme hizmetleri, proje ve yatırım yönetimi ve kontrol hizmetleri, danışmanlık ve yönetim danışmanlık hizmetleri vermek, söz konusu şirketlere iştirak etmek ve yatırım yapmaktır.......

Tt Ventures Proje Geliştirme Anonim Şirketi adres: Gayrette Mah.Vefabayırı Sk. Turk.Gay.İst.1.Bö.Mü.Ap.N.2 Beşiktaş