01 / 08 / 2024

TTİ Turizm adres

TTİ Turizm adres

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülknur Çolak tarafından kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülknur Çolak tarafından kuruldu.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Asitane İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asitane İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Husam M.S. Alhweıttı, Şenol Aktaş, Sulaıman A.A. Waked ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Fatih, Aksaray Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

TT Taşımacılık Teknoloji İnş.Emlak Depolama Hurdacılık Turizm Reklam Gıda Paz.San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

TT Taşımacılık Teknoloji İnş.Emlak Depolama Hurdacılık Turizm Reklam Gıda Paz.San.ve Tic.Limited Şirketi, Meryem Kaya tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi'nde kuruldu.

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı!

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

Giresun EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Acentaları Fuarı’nda (EMİTT) Giresun standı Arap turistlerin ilgi odağı oldu.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Ankara'da turizm sektörü ne durumda?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2011'den beri Ankara’da doğrudan yürüttüğü bir turizm yatırımı bulunmadığını açıkladı. Bakanlık Ankara’ya geçen yıl gelen yabancı ziyaretçi sayısının 324 bin 526 olduğunu açıkladı.

TTİ Turizm adres Haberi

TTİ Turizm adres

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülknur Çolak tarafından kuruldu.

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,...