13 / 05 / 2024

Tuan Anh Chan

Tuan Anh Chan

VT Travel Plus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Miran Ahmed Göçmen, Do van Dau, Tuan Anh Chan ve Tuan Kuan Nguen ortaklığıyla kuruldu...

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomad World Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nga Laı Lıllıan Chan tarafından kuruldu.

Opporturnity Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opporturnity Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Tsz Ying Chan tarafından kuruldu.

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nomadic International Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akdağ ve Nga Lai Lillian Chan tarafından kuruldu.

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kwong Sang Chan tarafından kuruldu. 

İşte dünyadaki en ilginç mimari tasarımlar!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen'in mimari ve insan temalı fotoğraflar çekti. Nguyen'in çektiği mimari tasarımlar ilgi çekiyor...

İşte dünyanın en ilginç mimari tasarımları!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen, ilginç mimari eserleri fotoğrafladı. Sanatçı, çalışmalarını mimari ve insana odaklı yaptı.

Al Shaikh İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shaikh İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Haıel Alchıkh Alı, Alı Chanın ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Fatih'de kuruldu.

Vietnam’da toprak kayması: 6 kişi öldü!

Lang Son bölgesi Cao Loc ilçe yöneticisi Hua Anh Tuan, toprak kaymasının çarşamba günü erken saatlerde, bölge halkını uykuda yakaladığını belirterek 6 kişinin öldüğünü, 5 kişinin de yaralandığını söyledi...

FAPRA Başkanı Mehmet Nane oldu!

APRCE 2013 etkinliğinde Asya Pasifik bölgesi perakendeciler fedarasyonu Başkanı Dato Dr. Jannie Chan bayrağı, AMPD Başkanı Mehmet Nane'ye teslim etti. Mahmet Nane, 2015 yılına kadar görev yapacak..

VT Travel Plus Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VT Travel Plus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 19 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Miran Ahmed Göçmen, Do van Dau, Tuan Anh Chan ve Tuan Kuan Nguen ortaklığıyla kuruldu...

Tuan Anh Chan Haberi

Tuan Anh Chan

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Beyazıt Mahallesi Beyazıt Karakol Sokak NO:1/401 adresinde faaliyete geçirildi. 19 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Miran Ahmed Göçmen, Do van Dau, Tuan Anh Chan ve Tuan Kuan Nguen ortaklığıyla...