16 / 05 / 2024

Tuba Örüklü mimarlık

Tuba Örüklü mimarlık

Mimar Tuba Örüklü kimdir? Mimar Tuba Örüklü, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuba Örüklü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışıyor? İşte Tuba Örüklü'nün biyografisi...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Tuba Örüklü mimarlık Haberi

Tuba Örüklü mimarlık

Tuba Örüklü kimdir?

Tuba Örüklü, 1973 yılında İzmir'de doğdu. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra 1991 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdi. Lisans eğitiminden sonra yine aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 


1992 yılından itibaren çeşitli ofislerde mimarlık ve iç mimarlık çalışmalarına devam etti. Tuba Örüklü 2006 yılından bu yana mesleki çalışmalarını ID Design Ltd. Şti'de Grafik Tasarımcısı Sinan Altan ve Mimar Ahu Altan ile birlikte sürdürmektedir.


Mimar Tuba Örüklü projeleri..

Zonguldak Lavuar Koruma Alanı ve Çevresi Koruma, Planlama, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Düzenleme Yarışma Projesi - 2. Ödül (2010)

Dhafra Beach Hotel Staff Accomodation Sunum Projesi (2010)

Salad Station (2010)

Arzum Apartmanı (2009)

Medicheck (2009)

Can Tekstil Enerji Santrali (2009)

Medicheck Ofisi İç Mekan Düzenlemesi (2009)

Çubuklu Vadi Konaklarında Konut (2009)

Güler Apartmanı (2008)

Can Enerji Ofisi İç Mekan...