27 / 04 / 2024

TÜED Adana Şubesi

TÜED Adana Şubesi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı "TOKİ'den uygun koşullarda ev edinme" kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi'ne 12 bin kişi başvurdu.

TÜED Adana Şubesi'ne TOKİ için 12 bin kişi başvurdu!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Merkezi'nin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde başlattığı “TOKİ’den uygun koşullarda ev edinme” kampanyası kapsamında, TÜED Adana Şubesi’ne 12 bin kişinin başvurduğu bildirildi.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Zamlar için nefesler tutulmuşken, TÜED, emekliler için ne istedi?

2022 yılı sonuna kadar zamla ilgili net bir açıklama duymayan emekliler, salı günü açıklanacak enflasyon rakamları için adeta nefeslerini tutmuşken TÜED'den yeni bir çağrı geldi.

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Emekli promosyonu sorun yumağına dönüştü! İşte emekli promosyonuna dair son gelişmeler!

Emekli promosyonu yarışı sorun yumağı haline geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün konu ile ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar!

TÜED Başkanı’ndan emekli maaşı talebi! En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine yükseltilecek mi?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, memur emeklileriyle SSK ve Bağ-Kur emeklileri arasındaki emekli maaşı makasının her geçen yıl arttığını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini istedi.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Adana Sarıçam'da 20 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

T.C. Adana 8. İcra Dairesi, Adana ili, Sarıçam ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 20 milyon 45 bin 135 TL'ye satıyor...

Adana Seyhan'da 14.7 milyon TL'ye icradan satılık 20 gayrimenkul!

T.C. Adana 5. İcra Dairesi, Adana ili, Seyhan ilçesinde yer alan 20 gayrimenkul 14 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Adana Çukurova'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Adana 10. İcra Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Karalarbucağı Mahallesi, 6121 ada 1 parselde yer alan iş yerini 14 milyon 92 bin TL'ye satıyor...

TÜED Adana Şubesi Haberi

TÜED Adana Şubesi

TÜED Adana Şubesi'ne müracaat eden emekliler, TOKİ'nin yapacağı uygun ödeme koşullu 3+1 ve 2+1 evlere girebilmek amacıyla formları doldurarak, dernek yönetimine teslim ediyor.


TÜED yetkilileri ise TOKİ'nin istediği formları da ücretsiz olarak üyelerine verdiklerini ve herhangi bir dosya parası da almadıklarını söylüyor. Farklı illerdeki derneklerin ev için başvuran üyelerinden 21 lira dosya parası alması ise şikayet konusu oldu.


Yeni...