05 / 05 / 2024

tüfaddan Akhisar Arenaya isim önerisi

tüfaddan Akhisar Arenaya isim önerisi

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Zeytin üretiminde kara tablo! Akhisar'da rekolte düştü, zeytinyağı 250 lirayı bulabilir!

Akhisar Ziraat Odası Ahmet Akbuğa, bu yıl zeytinyağında rekoltenin düşük olacağını belirterek, “Yüzde 80 oranında bir üretim kaybı yaşanabilir. Zeytinyağının litresi 250 liraya kadar çıkabilir” dedi.

Manisa Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa Akhisar'da bulunan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Manisa Akhisar'daki arazi toplulaştırma kararı kaldırıldı!

Manisa İli Akhisar İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerde arazi toplulaştırmasına yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı yürürlükten kaldırıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Manisa'da acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Akhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Manisa Akhisar'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da merkez mahallelerinde kötü durumda olan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Akhisar yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde yer alan hizmet binalarını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Akhisar'daki binalar dayanıksız zemin üzerinde uyarısı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Kerem Kadir Oğuz, Manisa Akhisar'da yaşanan sarsıntıların kuzeybatı-güneydoğu doğrultulu bir hat boyunca yoğunlaştığına dikkati çekip, bunun buradaki fay hattının bir kısmının hareket ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

tüfaddan Akhisar Arenaya isim önerisi Haberi

tüfaddan Akhisar Arenaya isim önerisi

İlçede 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, “Şehrimizin adı, Süper Lig’de dördüncü sezonunu geride bırakan Akhisar Belediyespor’dan sonra Türkiye’de zeytin ve zeytinyağıyla anılıyor. Stat için Akhisarlı Mimar Adnan Kazmaoğlu’nun hazırladığı ilk projede çatıda zeytin ve zeytin yaprağı motifleri vardı. Dernek olarak stadın adının Zeytin Arena olmasının uygun olacağını düşünüyoruz”...