11 / 05 / 2024

Tugay İnşaat Mudanya projeleri

Tugay İnşaat Mudanya projeleri

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Tugay İnşaat, Güzelyalı ’da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

SBR İnşaat'tan Sealife Mudanya projesi!

Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu konutlar inşa etmeyi hedefleyen SBR İnşaat, ilk projesini Mudanya'da hayata geçirdi.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. Uludağ, Bursa Mudanya'nın yaşam değerini artıracaklarını belirtti. İşte o haber...

Neo Trend Bursa'da yükseliyor!

Son yıllarda BURSA’nın eşsiz güzellikleriyle ünlenen bölgesi ve İstanbul’a açılan kapısı olarak bilinen Mudanya İlçesinde eşsiz projelere imza atan Tugay İnşaat yeni gözdesi Neo Trend ile farkını yine gösteriyor.

Mudanya inşaat sektörü için gelecek vaat ediyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu bugünkü Bursa'yı Büyütenler yazısında Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün'den bahsetti. İşte Sülün'ün proje ve yatırımları...

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Tugay İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm yapacak!

Bursa genelinde kurguladığı projelerle emin adımlarla yoluna devam eden Tugay İnşaat, son yıllarda Mudanya lokasyonuna ağırlık vererek bölgede farklılık yaratıyor.

Melisa Residence'ta teslimler başladı!

Tugay İnşaat'ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse yaptıkları açıklamada 6 blok 96 daireden oluşan Melisa Residence private projesinin teslimlerinin de başladığını belirttiler.

Tugay İnşaat Mudanya projeleri Haberi

Tugay İnşaat Mudanya projeleri

Bursa’nın gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı olarak, Nisan ayı sayımızda lider ilçe Mudanya’nın önde gelen firmalarından Tugay İnşaat’a konuk olduk. Bursa’nın değerlenen bölgeleri arasında lider konumda olan Mudanya’da birçok projeyi hayata geçiren Tugay İnşaat ile sektördeki son gelişmeler başta olmak üzere Mudanya’nın geleceğine dair önemli konuları sizler için masaya yatırdık.


Keyifli ve sıcak bir ortamda gerçekleşen röportajda Tugay İnşaat’ın ortaklarından Tugay Köse, Halim Balıkçı ve Satış&Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas ile Tugay İnşaat’ı, yeni projelerini ve Mudanya’yı konuştuk.


Tugay İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?

Selçuk Sukas: 1991 yılında kurulan ve Tugay Köse ile Halim Balıkçı ortaklığından oluşan bir firmayız. Bursa’nın birçok bölgesinde proje ürettik şu ana kadar. Bu bölgelerden bazıları; Balat, Çalı, Güzelyalı, Yıldırım, Nilüferköy, Mudanya gibi yerlerdir. Şu ana kadar 9 tane bitmiş...