30 / 04 / 2024

Tuğba Altıntop

Tuğba Altıntop

Boşanınca ortak oldukları müzik şirketinden hakkını alamayan Tuğba Altıntop, eski eşine tazminat davası açtı. Rafet El Roman parayı ödemeyince ofisini haciz memurları bastı.

Tuğba Altıntop Suudi Prens'e komşu oldu!

Geçtiğimiz günlerde Suudi Prensi, Enyap İnşaat'ın Blue Residence projesinden 6 daire almıştı. Prens aldığı daireleri birleştirmişti. Tuğba Altıntop aynı Projeden aldığı yeni evi ile Prens'e komşu oldu...

Tuğba Altıntop yeni evi için 4 bin liralık alışveriş yaptı!

Tuğba Altıntop, Nişantaşı Remetta mağazasında yeni evi için 4 bin liralık alışveriş yaptı...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Altın o tarihe kadar yükselecek! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı

Altın fiyatları son zamanlarda yükseliş trendine geçti. Ons altın 2000 doları geçerken gram altın rekorkdan rekora koştu. Peki altın fiyatları ne zamana kadar yükselecek? Tarih belli oldu! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! 20 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! Gram altın, .çeyrek altın ne kadar? 20 Şubat 2023 altın fiyatları.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında füze gibi uçtu. Gram altın rekor kırarken güncel altın fiyatlarına bakan bir daha baktı. 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 son dakika altın fiyatları.

Tuğba Altıntop Haberi

Tuğba Altıntop

Magazin dünyasında olaylı boşanmalarıyla uzun süre gündem yaratan Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman, bir dönem dost kalmayı başarsa da yine düşman oldular. Evliliklerinden 2 kız çocuğu bulunan ikili, 2006 yılında boşanmıştı. Ayrılık sonrasında ortak oldukları 'R.E.R Müzik' şirketinde pay sahibi olan Tuğba Altıntop'un hakkını vermeyen Rafet El Roman, önceki gün büyük bir şok yaşadı. 



TAZMİNATI ÖDEMEDİ 

Altıntop, 2006'da açtığı davayı kazanmış ve mahkeme Rafet El Roman'ın eski eşine 142 Bin TL'lik tazminat ödemesine karar vermişti. Bu karara rağmen çocuklarının annesine ödeme yapmayan El Roman, önceki gün aldığı bir haberle şoke oldu. Şarkıcının Beyoğlu'nda bulunan ofisine, avukat, haciz memurları ve polisler önceki gün adeta büyük bir çıkartma yaptı. 



1 HAFTA SÜRE İSTEDİ 

Kamyonla gelen memurlar hemen haciz işlemlerine başladı. Tam eşyalar kamyona yüklenecekken...