03 / 05 / 2024

Tuğba Ekinci beşiktaş masaj salonu mu açıyor

Tuğba Ekinci beşiktaş masaj salonu mu açıyor

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'başka işlere yönelen ünlüler' kervanına katılıyor. Ekinci, Beşiktaş Gayrettepe'de kendi adını taşıyan bir masaj salonu açıyor.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı! 

İstanbul Beşiktaş’ın en gözde projesi olan Loca Beşiktaş'ta yaşam başladı. Projenin satışları tamamlandı. İşte ayrıntılar...

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına aday oldu!

Beşiktaş'ta Fikret Orman sonrasında boşalacak olan başkanlık koltuğu için Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve Ahmet Nur Çebi aday oldu...

İBB, Beşiktaş'taki arazisini 144.2 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan,araziyi 144 milyon 205 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Tuğba Ekinci beşiktaş masaj salonu mu açıyor Haberi

Tuğba Ekinci beşiktaş masaj salonu mu açıyor

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'başka işlere yönelen ünlüler' kervanına katılıyor


Tuğba Ekinci'den şaşırtan girişim. Ünlü şarkıcı, magazin dünyasındaki bazı popüler simaların yaptığı gibi başka bir işe yöneldi. Ekinci, ikamet ettiği Beşiktaş Gayrettepe'de kendi adını taşıyan bir masaj salonu açıyor.


Masaj salonlarının ülkemize göre yurt dışında daha çok yaygın olduğunu belirten Tuğba Ekinci, "İstanbul'da böyle eksiklik var. İnsanların alışveriş yaptıktan sonra veya iş çıkışı yorgunluklarını atması için pek fazla yer yoktu. Aklıma böyle bir şey geldi ve gerçekleştirmek istedim" dedi.


Şarkıcı, Çanakkale, Gaziantep, Bilecik ve İskendurun'da franchising verdiğini de söyledi.


Habertürk



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tuğba Ekinci, Gayrettepe’de kendi adını taşıyan masaj salonunu açmaya hazırlanıyor.


Ekinci açılışı, Instagram sayfasından, “Tuğba Ekinci Butik Masaj Evi adı altında franchise isteyenler özelden yazabilirler. İletişim için size geri...