19 / 07 / 2024

Tuğba Kaygısız

Tuğba Kaygısız

Mutubox İnşaat İç Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yapcı ve Tuğba Kaygısız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Büyükçekmece' de kuruldu.

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuru yapan kişiler 2023 yılına borçsuz harçsız girecek. İş Bankası, TEB, ING, Yapı Kredi, QNB, Akbank, Garanti BBVA’ya borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İşte detaylar!

TOKİ 2.539 TL taksitle ucuz konut fırsatı başlattı! Bu fiyata akrabanız bile vermez! Hemen bu son dakika haberine bakın!

Dar gelirli aileler için hayata geçirdiği konut projelerini satışa çıkaran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir Karesi projesi için başvuru dönemini başlattı. Söz konusu projeden 2.539 lira taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Sözcü enflasyon zammı yaptı haberi "Artık sözün bittiği yerdeyiz ya var olacağız ya yok olacağız"diyerek duyurdu

Türkiye'de dolar kurunda yaşanan yüksek enflasyonun en fazla etkilediği kesimlerin başında yazılı medya geldi Kağıdın ithal olması nedeniyle fiyatının dolara endeksli artması Sözcü Gazetesi'nin fiyatına zam yapmasına neden oldu. Gazete haberi 'Sözün bittiği yer' diye duyurdu.

Esnafa müjdeli haber geldi: Başvuru süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, yüz binlerce esnafı ilgilendiren hibe desteğinin başvuru süresi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamada esnafa sağlanan hibe desteğinin başvuru süresinin 1 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Tuğba Kaygısız Haberi

Tuğba Kaygısız

Mutubox İnşaat İç Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yapcı ve Tuğba Kaygısız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Büyükçekmece' kuruldu.


Mutubox İnşaat İç Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT-MİMARLIK a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...