21 / 05 / 2024

Tuğba Yurt taşındı

Tuğba Yurt taşındı

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti.

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ev sahibinin baltayla kapılarını kırdığı kiracı başka eve taşındı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin kapısını kırdığı Suriye uyruklu kiracılar yeni bir eve taşındı.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Toprak Mahsulleri Ofisi'ne bağlı taşınmazların satılacağı ilanla ilgili soru önergesi verildi!

Toprak Mahsulleri Ofisine bağlı bazı tesislere ait taşınmazların satılacağı ilan meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van Tuşba için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Tuşba ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Galata Kulesi'ndeki yıkım meclis gündemine taşındı!

Galata Kulesi’nde başlanan restorasyon çalışmalarını meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, meclise soru önergesi verdi.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Merkez Bankası'ndan ilk ekip İstanbul’a taşındı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mega kent İstanbul’a taşınma sürecini başlattı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) kiralanan Ümraniye’de yer alan binaya ilk ekip taşındı.

Tuğba Yurt taşındı Haberi

Tuğba Yurt taşındı

Şarkıcı Tuğba Yurt, yeni single'ı 'Aklımda Sorular Var' ile adından söz ettiriyor. Yoğun iş temposu nedeniyle 20 yıldır yaşadığı Bursa'dan İstanbul'a taşınma kararı alan güzel şarkıcı, Mecidiyeköy'e yerleşti. Annesini de yanına alan Yurt; sadece işi için İstanbul'da yaşadığını ve Bursa'yı çok özlediğini...