03 / 05 / 2024

Tuğçelik Aliminyum fiyatları

Tuğçelik Aliminyum fiyatları

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Fiyatları görenler kuyumculara koştu! İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş haftanın ikinci işlem gününde devam ediyor. Ons altın 1828 dolara gerilerken altın bilezik fiyatları dibe vurdu. Bilezik fiyatlarını gören kuyumculara koştu. 3 Ekim Salı altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Depreme dayanıklı çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor! İşte 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyat listesi...

Depreme dayanıklılığı ile bilinen çelik ev fiyatları 517 bin 500 TL'den başlıyor. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 çelik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Peş peşe zam gelmiş, vatandaşları perişan etmişti. Zam zam derken şimdi de indirim haberi geldi

Akaryakıta gelene peş peşe zamlar nedeniyle vatandaşlar perişan olmuştu. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş bir indirim gelişmesi yaşandı.

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Fiat Fiorino'nun Ağustos 2023 fiyatları peş peşe açıklandı! 15 bin TL'lik indirimi görenler bayiye koştu! 

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiorino'ya gelen 15 bin TL'lik indirimi görenler bayiye koştu... İşte Fiorino Ağustos 2023 fiyatları...

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda en altın çağını yaşadı. Demir cevheri vadeli fiyatlarının artması hurda fiyatlarını da etkiledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 8 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Tuğçelik Aliminyum fiyatları Haberi

Tuğçelik Aliminyum fiyatları

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden aynı Tebliğ'in 23 ve 24. maddelerine göre henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur.


Bu açıklama Borsa İstanbul'un 22.10.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02-3264 sayılı yazısına istinaden...