04 / 05 / 2024

TÜGEM Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği

TÜGEM Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

Taşınmaz ticareti ne demektir?

Taşınmaz ticareti, emlak alanında taşınmaz malların alım-satımı işlemlerinin tümünü kapsar. Buna göre, taşınmaz mallar, bir yerin doğal yada yapay özelliklerini kullanan-kullanmayan her türlü mülkiyet hakkını da kapsayan yerleşim alanları, arsalar, binalar anlamına geliyor.

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Doların 25 TL'ye fırlamasıyla akaryakıt fiyatları tavan yaptı! 25 Haziran güncel akaryakıt fiyatları...

Yeni güncel akaryakıt fiyatları açıklandı ve 25 Haziran itibarıyla dolar kuru nedeniyle zam yapıldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 20 Haziran 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar, güncel benzin, motorin ve LPG fiyatlarını takip e diyor. İşte 20 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Depoları hemen doldurun! Akaryakıta dev zam! İşte 6 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyat listesi!

Benzine zam mı gelecek? Motorine indirim mi gelecek? İşte 6 Haziran 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı! Hemen güncel tabloya bakın...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler traktör satışa yapan firmaların fiyatlarını merak ediyor. Tümosan yeni fiyatlarını duyurdu. İşte güncel fiyat listesi...

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarından ters köşe! Motorin fiyatlarında şok zam! İşte 18 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Araç sahipleri, benzin bugün ne kadar oldu? Motorine indirim gelecek mi? sorularına bugün de yanıt arıyor. İşte 18 Mayıs Perşembe güncel benzin ve motorin fiyatları!

Akaryakıt alacaklar çok sevinecek! İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ve motorine indirim geldi mi? Akaryakıta yeni zam ya da indirim yapıldı mı? İşte 4 Mayıs Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları detayları!

TÜGEM Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Haberi

TÜGEM Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği

Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği öncü sivil toplum kuruluşu olan TÜGEM’in 2 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleşecek Ankara Lansmanı ve “Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci” hakkında basın toplantısı düzenliyor.

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla “Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci” hakkındaki toplantısı 2 Ekim 2019 günü saat 13.30’da Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapılacak.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği'nde değişiklik bekleniyor!