10 / 05 / 2024

TUGİAD izmir projeleri

TUGİAD izmir projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmaları içinde başvuru niteliğinde bir rapor hazırlayan dernek, Körfezin içine kültür ve sanat merkezi ile Alsancak Limanı'nından Kadifekale'ye uzanan bir teleferik projesi önerisinde bulundu...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüme giriyor!

25 senedir ülke genelinde hayata geçirdiği çeşitli konut projeleri ile adından söz ettiren Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

2021’de İzmir gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Egenin incisi İzmir’in yeni yılda kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere site şeklinde yeni konut projeleriyle adından sıkça söz ettireceğini dile getiren Gayrimenkul PR, ‘tüketicilerin İzmir’den gayrimenkul edinme motivasyonlarında büyük değişiklikler olacak’ şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TUGİAD izmir projeleri Haberi

TUGİAD izmir projeleri

TÜGİAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu tarafından hazırlanan rapor dün Bayraklı Tovver'daki dernek merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan ve Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Evren Taşkıran tarafından açıklandı. 

Dönüşümde vizyona ihtiyaç var Toplantıda konuşan TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan, İzmir'in kent kimliğinin belirlenmesinin çok önemli olduğunu bu nedenle böyle bir rapor hazırlama ihtiyacı hissettiklerini söyledi. Dünyada marka olan kentlere bakıldığında mutlaka sembol yapılarının olduğunu ifade eden Turan, "İzmir'in herşeyden önce bir vizyona ihtiyacı var. Kentsel Dönüşüm Komisyonumuzdaki mühendis ve mimar arkadaşlarımız İzmir'in dönüşümü için neler yapılması gerektiğini bu raporda ifade ettiler. Biz İzmir'in dünya kentlerinde olduğu gibi dönüşümünü istiyoruz. Bu raporla görüşlerimizi ortaya koyduk. Önerilerimizin dikkate alacağına inanıyoruz" dedi. 


Raporu açıklayan TÜGİAD Yönetim Kurulu üyesi Evren Taşkıran ise...