06 / 05 / 2024

Tuğra Grup Harita İnşaat adres

Tuğra Grup Harita İnşaat adres

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanının kira çıkışına rağmen VGM kiralara yüzde 800 zam yaptı!

Erdoğan, kira fiyatları konusunda bir konut sahibine "Sende vicdan var mı?" diye sormuştu. Buna rağmen, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiracılarına yedi kat zam dayattığı ortaya çıktı. Vatandaşlara "Kira tutarını 18 bin lira olarak belirlenmiştir” yazısı gönderildi.

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Tuşlu telefonlar geri mi dönüyor? İşte popülerliğin ardındaki nedenler!

Tuşlu telefonlar unutulmuş gibi görünse de artık farklı nedenlerle tekrar popülerlik kazanıyor. Uzun pil ömrü, kullanışlılık ve uygun fiyatlar gibi avantajlarının yanı sıra bu telefonlar sosyal medyadan uzaklaşmak isteyen kişiler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. 

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Adg Grup İnşaat Yapı Ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup İnşaat Yapı Ve Metal Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Tuğrulhan Aydemir tarafından kuruldu.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

PTT'den yeni kampanya! Bankaların önünde sıra oluştu

PTT 40.000 TL'ye kadar varan bir ihtiyaç kredisi başlattı. Banka ve gişe önünde uzun kuyruklar oluştu. İşte haberin ayrıntıları...

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Osman Tuğra tarafından kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Tuğra Grup Harita İnşaat adres Haberi

Tuğra Grup Harita İnşaat adres

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.


Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:

1.Her türlü harita mühendislik hizmeti (çizimleri ve projeleri sorulacak) vermek bunları uygulamaya koymak fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak . 2.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 3.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. 4.Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 5.Her türlü jeodezi...