15 / 05 / 2024

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Yücel tarafından kuruldu.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi adres  Haberi

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi adres 

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Yücel tarafından kuruldu.

Tuğra Tesis Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amacı, başta toplu yapı alanları olmak üzere, her türlü tesis ve oluşumlarda; toplu yapı, müstakil ve kompleks alanlarda, profesyonel olarak müşavirlik, işletmecilik, yöneticilik ve sosyal hizmetleri yapar. Şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konu ve alanda etüt, projelendirme, müşavirlik hizmetleri verir, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirir. Toplu yapı, tesis, müstakil alan ve benzeri oluşumlarda konfor, güvenlik, sağlık, gibi yaşamı kolaylaştırıcı hizmet, mal alım satım ve yapım işlerini yapar, yaptırır. 1. Yöneticilik Hizmetleri: Başta toplu konut alanları olmak üzere her türlü tesis, işletme ve oluşumlarda, müstakil ve kompleks yapılar ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek, alım,...