11 / 05 / 2024

TÜGVA Ayasofya imza

TÜGVA Ayasofya imza

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı.

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi rekora imza attı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi 2020 yılında 6.2 milyar dolara ulaşarak rekora imza attı.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

TÜGVA Ayasofya imza Haberi

TÜGVA Ayasofya imza

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla sosyal medyadan imza kampanyası başlattı.

TÜGVA tarafından yapılan açıklamaya göre, 1934 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile müzeye dönüştürülen Ayasofya ile ilgili Danıştay 10. dairesine açılan davanın duruşması sona erdi. Danıştay, Ayasofya ile ilgili kararını 15 gün içerisinde açıklayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda TÜGVA, senelerdir özlemi çekilen, bir çağı değiştiren Fatih Sultan Mehmet'in emaneti Ayasofya'nın secdeye hasretini bitirecek olan karar için sosyal medya hesaplarından imza kampanyası başlattı.

TÜGVA, dün sosyal medya hesaplarından "#ilmekilmekAyasofya" etiketiyle herkesi kampanyaya çağırdı. Twitter'da gündem olan kampanyaya siyasetçiler, akademisyenler ve STK başkanları başta olmak üzere 500 bin vatandaş destek verdi.

Vakıflar Tarihi Eserlere ve Çevreye Hizmet Derneği'nin Ayasofya'nın müzeden camiye dönüştürülmesi amacıyla yaptığı başvuruya destek olmak...