06 / 05 / 2024

TÜGVA malatya gençlik külliyesi projesi

TÜGVA malatya gençlik külliyesi projesi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak, üçüncü gençlik külliyesi projelerini Malatya'da hayata geçireceklerini söyledi.

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kanun Teklifi'nin bugün itibarıyla yürürlüğe alınmasının ardından başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve kullanım koşulları tek tek belli oldu. İşte Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla...

Aile ve Gençlik Fonu yasalaştı! Fonun kaynakları neler?

Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Bu kapsamda, fonun kaynaklarının ne olacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’na geldi!

Meclis Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya 81 ilde 1200 personel alacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bakanlığın Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda görev yapacak 1200 yönetim personeli alınacak. Türkiye genelinde yapılacak alımın şartları adaylar tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı! 1017 personel alınacak! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurularına dair araştırmalar başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

TÜGVA'da kira tartışması!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Tunceli’de sivil toplum kuruluşları ve halkın, dinci yapıların örgütlenmesine karşı giriştiği mücadele üzerine Tunceli Temsilciliği tabelasını indirmişti. Dersim Araştırmaları Merkezi’nin (DAM), vakıfa bu kuruluşlar için kira bedelinin alınıp alınmadığını sordu.

Gençlik merkezi sayımız 350 oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Pandemi süreci içerisinde olmamıza rağmen 2020 bütçe görüşmelerinde ifade ettiğimiz Bakanlık çalışmalarımızın ve hedeflerimizin pek çoğunu başarıyla gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TÜGVA malatya gençlik külliyesi projesi Haberi

TÜGVA malatya gençlik külliyesi projesi

TÜGVA Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak Malatya'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Malatya temsilciliğinin kurulduğunu ifade eden Oymak, "Malatya'da faaliyetlere başladıktan sonra yurt çalışmamızı da hemen başlattık. Erkek öğrenci yurdumuzu açtık ve faaliyete geçirdik. Bu yılda yurdumuz faaliyetine devam ediyor. Erkek üniversite öğrencilerini yurdumuza almaya devam ediyoruz. Bu minvalde bu yıl yine gençlik merkezimizi açtık. Yurdumuzun altında ücretsiz kitap kafemizi açtık. Gençlik Merkezi olmak üzere bu hizmeti veriyoruz. Hızlı bir şekilde Malatya'da teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Ortaokul, lise ve üniversite gençliğine yönelik birçok hizmet yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye'de birçok ilde külliye projesini hayata geçireceklerini belirten Oymak, "Üyelerimizin içerisinde ortaöğretim yurtları, yüksek öğrenim yurtları, gençlik merkezleri gençlerin vakit geçirebileceği spor salonları ve kültür...