25 / 07 / 2024

tüik yeni hizmet binası inşaatı

tüik yeni hizmet binası inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) için afetlere dayanıklı modern hizmet binası inşa edecek...

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

TÜİK senelik hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayımladığı bilgiler ışığında  hizmet üretici endeksinin senelik olarak yüzde 71,81 seviyesinde yükseldiğini söyledi. Mart ve Nisan ayı araştırmalarıyla beraber bir evvelki senenin aynı ayına göre açıklamış olduğu bilgiler ise resmi sayfalarında paylaşıldı.

Tüketiciler için yeni zırh! Bugünden itibaren başladı! 12 maddede tüketicilerin yeni hakları...

Nisan'da yapılan kanun değişikliklerinin yürürlük tarihi 1 Ekim şeklinde açıklanmıştı. Bu nedenle, bugünden itibaren ayıplı mal ve hizmet satışı’ karşısında korunma zırhının arttığı bir döneme girildi. Peki tüketicilerin yeni hakları neler?

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

TÜİK ek hizmet binasıyla ilgili 10 soru TBMM'de!

TÜİK ek hizmet binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Aksaray Ziraat Odası yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Aksaray Ziraat Odası yeni hizmet binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

tüik yeni hizmet binası inşaatı Haberi

tüik yeni hizmet binası inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için afetlere dayanıklı modern hizmet binası inşa edecek. Afetlerde en fazla hasarın yaşandığı gecekondu ve kaçak yapılaşma bölgelerinde uyguladığı kentsel dönüşüm projeleriyle modern konutlar inşa eden TOKİ, deprem riski taşıyan kamu binalarını da dönüştürüyor. Bu kapsamda TÜİK için afetlere dayanıldı modern hizmet binası inşa edilecek. TÜİK binası, birçok kamu kurumunun inşa edildiği Ankara-Eskişehir karayolu üzerinde, yol boyunca konumlanan yapılarla uyum içinde bir siluet oluşturacak. 


Yapıda, projeksiyona uygun yapılan ofis alanları, bilgi işlem merkezi, 650 araçlık kapalı otopark, 77 açık otopark, kafeterya, eğitim alanları, 500 kişilik ve 220 kişilik konferans salonları, araştırma merkezi, kütüphane, sosyal alanlar yer alacak. Yemekhane, spor ve dinlenme alanlarıyla modern çalışına...