20 / 05 / 2024

tüketici derneklerinden fırsatçılara karşı uyarı

tüketici derneklerinden fırsatçılara karşı uyarı

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Ev sahiplerine son fırsat! Cezayla karşılaşmayın: Kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla...

Kira geliri elde eden mülk sahiplerinin beyanname verme süresi 5 Nisan sona ermişti. Kira beyannamesini vermeyenler için son fırsat açıklandı. İşte kira beyannamesinde pişmanlık uygulaması 5 soruda tüm detaylarıyla... 

BİM 16 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! BİM'de, gıda, deterjan ve tekstil ürünlerinde indirim fırsatı!

BİM Market 16 Nisan 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de 16 Nisan 2024'te onlarca üründe indirim fırsatı var.

ŞOK Market 30 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı!

ŞOK Market 30 Mart 2024 Cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

Yeni ev alacaklar dikkat: Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatıyla açıklandı!

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları tarafından vatandaşlara değişen faizlerle konut kredisi imkanı sunuluyor. Kuveyt Türk konut kredisi 60 aya varan vade fırsatı sunuyor. İşte örnek hesaplama...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...

Rekabet Kurumu’ndan çimentoda fırsatçılık yapanlara büyük darbe!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin soruşturmalarına devam eden Rekabet Kurumu, toplam 19 teşebbüse daha soruşturma başlattı. Fırsatçılara göz açtırmayan Rekabet Kurulu, fırsatçılara büyük ceza yağdırdı.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Peugeot 208, artık yüzde 15 daha az yakıt tüketiyor! Ekim'e özel 0.99 faiz fırsatı başladı! İşte güncel fiyatlar...

Güncellenen Peugeot 208 ile ilgili tüm özellikler açıklandı. Peugeot 208 artık yüzde 15 daha az yakıt tüketimine sahip. Bunun yanı sıra halihazırda 208 için 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Peugeot 208 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

Konutta indirim sinyali: Çimento ve beton fırsatçıları mercek altında!

Türkiye'de son iki senede inşaat maliyetleri uçtu. Buna bağlı olarak konut fiyatları da arttı. Vatandaş ev almakta zorlanırken yetkililer fırsatçılara dikkat çekiyor.

tüketici derneklerinden fırsatçılara karşı uyarı Haberi

tüketici derneklerinden fırsatçılara karşı uyarı

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.


Tüketici dernekleri, Emlak Konut GYO ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi ve inşaat sektörünün canlılığını koruması amacıyla başlattığı seferberlik sürecinde, fırsatçılık yapmak isteyen firmalara karşı vatandaşlara uyarıda bulunuyor.


Emlak Konut GYO ve GYODER üyesi 39 proje geliştiricisi firmanın 86 proje için 56 bin konutu bir ay süre ile 120 ay vade ve yüzde 0,70'lik faiz oranıyla satışa sunduğu kampanya, ev almak için bekleyen tüketicileri heyecanlandırdı. Büyük ilgi gören kampanya, firmaların satış ofisleri ve danışma hatlarında yoğunluğun oluşmasına neden oldu. 


Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlara tüketici derneklerinden uyarı geldi. Vatandaşları dolandırıcılık konusunda uyaran uzmanlar, tüketicilerin ev alırken...