04 / 05 / 2024

Tülay Beşir

Tülay Beşir

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

MTA Türkiye Diri Fay Haritası'nı güncelledi! Türkiye beşik gibi sallanacak!

Deprem bilimcilerin sürekli gündeme getirdikleri "Türkiye Diri Fay Haritası" güncellenirken, diri fay sayısının 485 olduğu duyuruldu. Buna göre, yenilenen haritada en güvenli şehirlerden bile fay hattı geçerken, uzmanlar da 'sarsıntılardan' etkilenmeyecek şehir olmadığını belirtti.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Erik tezgahlardaki yerini aldı: Tüketicilerin favori yaz meyvesi raflarda boy gösteriyor! Eriğin kilosu kaç TL?

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biri olan erik, tezgahlardaki yerini aldı ve tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Peki erik fiyatları ne durumda? İşte detaylar...

Arzum Olivya Buharlı Ütü Kaç TL? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimdeki kırışıklıklar tamamen yok olmuyor diyenler ve ütü arayışı içinde olanlar için Arzum ; Seramik tabanlı ütüsünü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Yüksek ütüleme performansı ve kireç oluşumunu önleyen sisteme sahip olan Arzum ütü çokça tercih ediliyor.

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

240 bin dolarlık kripto para vurgununda haciz kararı!

Geçtiğimiz günlerde Binance Türkiye’deki hesabına aktardığı 240 bin dolarının dakikalar içinde buharlaştığını söyleyen Beşir Baran şirkete yönelik haciz kararı aldırdı. 

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Abdulbasıt Hamza'nın 1 milyar 200 milyon dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu, devrik Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir’e yakın bir iş adamının 1,2 milyar dolar servetine el koydu...

Tülay Beşir Haberi

Tülay Beşir

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.  Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.    Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.  Her türlü hava,...