08 / 05 / 2024

Tülin Erkal Kara

Tülin Erkal Kara

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen Makedonya'nın en büyük camisinin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor..

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Mehmet Şimşek’ten kara parayla mücadele vurgusu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin kara parayla mücadelede kararlı olduğunu belirtti. Bakan Şimşek, en kısa sürede Türkiye'nin gri listeden çıkarılacağını söyledi.

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü bankadan gündem sarsacak dolar/TL yorumu! O bankaya göre Türkiye’yi kara günler bekliyor!

İngiliz Standard Chartered bankası ekonomistleri Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası Türk ekonomisine, seçimlere ve dolar/TL kuru ile ilgili tahminlerini açıkladı.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Tülin Erkal Kara Haberi

Tülin Erkal Kara

Makedonya'nın en büyük camisi Tophane Camisi, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından inşa edildi. Caminin  2020'da hizmete açılması bekleniyor.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara, Üsküp'te devam eden cami inşaatını ziyaret etti ve cami inşaatıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Cami toplam 3 bin 500 kişi kapasitesine sahip. 



Camide kapalı otopark, gasilhane, morg, bekleme salonu, çok amaçlı salon, kütüphane, toplantı ve seminer odaları bulunacak. cami ayrıca Kur'an Kursu, ofisler ve ticari alanlarla birlikte külliye olarak hizmet verecek. Caminin temel alanı 2 bin 880 metrekare caminin 9 bin 997 metrekare kapalı alana sahip olacak.


Cami hakkında yapılan açıklamada; "İstanbul Edirnekapı Mihrimah Sultan Camisi'nin bir yansıması olacak şekilde inşa edilecek cami, 48 metre yüksekliğindeki iki...