06 / 05 / 2024

Tümer Apaydın kimdir

Tümer Apaydın kimdir

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Aydın Bozdoğan'da yatırımlar hız kesmiyor!

Bozdoğan, Aydın Büyükşehir'in bu yıl içinde gerçekleştireceği projelerle adeta Bombardıman var. Aydın Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu ile birlikte 3. hizmet dönemini icra eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın açıklama yaptı.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Timuçin Tümer vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu Timuçin Tümer vefat etti. Tümer, 25 Ekim 2017'de toprağa verildi.

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Zülfikar İnönü Tümer: Kentsel dönüşüm insan odaklı olmalı!

CHP Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, kentsel dönüşümün vatandaş odaklı olması gerektiğini söyledi.

Tümer Bucaklı: Evi satın, arsa alın!

1A Plus ATB Gayrimenkul İşletme Sahiplerinden Tümer Bucaklı, arsanın kısa zamanda ciddi kazanç sağladığını belirterek, ev sahiplerine evlerini satarak arsa almalarını önerdi.

Zülfikar İnönü Tümer'den kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye'deki kentsel dönüşüm için TBMM Başkanlığı'na araştırma önergesi sundu.

Tümer Apaydın kimdir Haberi

Tümer Apaydın kimdir

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı. Meclis toplantısına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile mazeret belirten 21 meclis üyesi katılmadı. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bir önceki oturumunda komisyonlara havale ettiği 32 gündem maddesi görüşüldü. Komisyonlara havale edilen bazı maddeler yetiştirilemediği için meclisten ek süre alındı. Gündemin 9.maddesinde yer alan Kuşadası İlçesi Türkmen Mahallesi 103 ada 64 parselin kullanımının ağaçlandırılacak alandan konut alanına dönüştürülmesine ilişkin nazım imar planı değişikliği teklifi, kabul edilmedi. Didim İlçesi Altınkum Mahallesi Gevrek Mevkii Martı Sitesi'nde bulunan 15 sokağa isim verildi. Buharkent İlçesi Menderes Mahallesi'nde bulunan Menderes Caddesinin ismi 'Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz' olarak değiştirildi. 


BORÇLAR SORULDU 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2016 mali yılı iç borçlanma yapılması ile ilgili Plan ve...