21 / 05 / 2024

Tümer Yapı adresi

Tümer Yapı adresi

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümer Yapı İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kaya tarafından kuruldu.

Niğde'deki tarihi bir kilisenin kütüphane yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

Türk yapı sektörü Afrika'ya odaklanıyor!

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve Bölgenin en büyük fuarı 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde yapı sektörünü buluşturuyor.

Türk Yapı Sektörü, 2016’da yüzde 5 büyüyecek!

2015 yılında gerçekleştirdiği 19 milyarlık dolarlık ihracat ile dünyada 9. sırada yer alan Türk Yapı malzemeleri sektörü 2016 yılında Afrika ve Latin Amerika pazarlarına açılıp, ihracatını yüzde 5 büyütmeyi hedefliyor.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Amasya Camiboğazı Göleti projesi için kamulaştırma yapılacak!

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde, Camiboğazı Göleti için kamulaştırma yapılacak.Açıklamada, Camiboğazı Göleti'nin hizmete açılmasıyla yıllık 2 milyon 671 metreküp içme suyu faydası sağlanacağı kaydedildi.

Ekonomistler Türk yapı sektörünü 25 Şubat'ta değerlendirecek!

25 Şubat 2016 Perşembe günü “Ekonomistler Türk Yapı Sektörünü Değerlendiriyor / Türk Yapı Sektörü 2015 Analizleri ve 2016 Öngörüleri” konulu düzenlenecek etkinlikte Ekonomist ler raporu 2016 yılının öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Çukurova Bölgesel Havalimanı devlet bütçesiyle yapılacak!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım: "Müteahhit firmanın içine düştüğü mali kriz sebebiyle geçen yıl ağustosta sözleşmesi feshedilen Çukurova Bölgesel Havalimanı, devlet bütçesiyle yapılacak" dedi.

Türk Yapı Sektörü Raporu 2015 açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu”nu bu yıl uzman ekonomistlerin geleceğe yönelik değerlendirmesiyle birlikte açıklıyor. Etkinlikte Ekonomist Ali Ağaoğlu, Mahfi Eğilmez ve Mustafa Sönmez öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları'nda tapu teslim töreni yapıldı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde CHP'li eski Belediye Başkanı Bekir Keskin döneminde yapımı başlatılan Saraçoğlu Toplu Konutları 3. Etabındaki 99'ar metrekarelik 15 dairenin tapu ve anahtar teslimi törenle yapıldı.

Tümer Yapı adresi Haberi

Tümer Yapı adresi

Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldırım Tümeroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Tümer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...