18 / 05 / 2024

Tümgeneral Refik Tulga

Tümgeneral Refik Tulga

Topkapı - Eminönü troleybüs hattı, 27 Mayıs 1961 yılında bir törenle halkın hizmetine açılmış. İlk olarak beş araç sefere konulmuş ve toplu taşıma araçlarında subaylar indirimli seyahat edecekmiş.

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yiğit tarafından kuruldu.

Atatürk Havalimanı'na yapılan hastane hava trafiğini etkileyecek mi?

Emekli Hava Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, "İstanbul Atatürk Havalimanı yok edilmemelidir" dedi. Sarp, Atatürk Havalimanı pistleri üzerine hastane yaptırılmasını yanlış bulduğunu belirtti...

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından ilçede kamulaştırılan binalar yıkılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Refik Tartar belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul aldı!

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Pro Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Tech Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tulga Ayhopa tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasdal yeni şehir imar planı askıda!

İstanbul Eyüp-Hasdal bölgesinde Tümgeneral Selahattin Gökkartal Kışlası'nın da içinde bulunduğu 4 milyon 550 bin metrekalik alana ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Tümgeneral Refik Tulga Haberi

Tümgeneral Refik Tulga

Topkapı - Eminönü arasında troleybüs seferleri başladı.


İlk olarak 5 araba sefere kondu. Subaylar tenzilatlı seyahat ediyor.


  KISA bir müddet önce, işletme tecrübesi yapılmış bulunan Topkapı - Eminönü hattı 27 mayıs günü saat 15'te Topkapı'da yapılan bir törenle halkın hizmetine açılmıştır.

  İstanbul Vali ve Belediye Başkanı'nın, askeri ve sivil erkanın, Vilayet, Belediye, basın İ.E.T.T mensuplarının bulundukları törende Vali ve Belediye Başkanı Tümgeneral Refik Tulga, troleybüs çalışmalarıyla bu yolda tahakkuk ettirilecek diğer teşebbüsler hakkında bilgi vermiş, hattın açılmasında gayretleri görülen ilgililere ve İ.E.T.T işçilerine teşekkür etmiştir. Daha sonra da sefere başlayacak troleybüsün kurdelasının kesilmesi ustabaşı Mehmet Yelmer'e bırakılmıştır.

  Halen beş araba sefere konmuştur. 

  Halk akşama kadar parasız seyahat etmiştir. Troleybüslerde olduğu gibi İ.E.T.T'nin diğer vasıtalarında subaylar tenzilatlı bilet tarifesi kararlaştırılmış ve...