21 / 05 / 2024

Tümöz İnşaat iletişim

Tümöz İnşaat iletişim

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Doğru tarafından kuruldu.

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatında Haziran ayında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haziran ayında 3,36 milyar dolarla tüm zamanların aylık rekorunu kırdı.

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ka Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Kaan Bahar tarafından kuruldu.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatı gerçekleşti!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Ocakta ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,5 artışla 15 milyar 48 milyon dolar oldu. Bu tüm zamanların en yüksek ocak ihracatı" dedi.

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Doğru tarafından kuruldu.

Tümöz İnşaat iletişim Haberi

Tümöz İnşaat iletişim

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Doğru tarafından kuruldu.

Tümöz İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Kimya Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her Türlü İnşaat İşleri Konut Yapım Taahhüt İnşaat Malzemeleri İmalat Toptan Alım Satım Yapmak. 2-Her Türlü Metal İmalat Toptan Alım Satım Yapmak. 3-Her Türlü Temizlik Malzemeleri İmalat Toptan Alım Yapmak 4-Her Türlü Kimyasal Ürünler İmalat Toptan Alım Satım Yapmak. 5-Her Türlü Lojistik Hizmeti Depolama Taşımacılık Şehir İçi Şehirler Arası Servis Hizmeti. 6-Her Türlü Otomotiv Tamir Bakım Alım Satım Oto Yedek Parça İmalat Toptan Alım Satım.

Adres: Yakuplu Mah. Hürriyet Bul. Skyport Residence No:1/65...