04 / 05 / 2024

tümpa

tümpa

Tümpa Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi; Hasan Lütfü Okumuş ve Suha Çilmi tarafından 3 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

İstanbul 16 tünelle bağlanacak!

İstanbul'daki trafik sorununu çözmek için başlatılan 16 tünel projesinin en önemli ayaklarından biri olan Kasımpaşa-Hasköy Tüneli geçtiğimiz hafta hizmete açıldı. 

2020 hedefi tünellerde 68, metroda 355 kilometreye ulaşmak!

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, "Hedefimiz 2020'ye girerken tünellerde 68 kilometreye, metroda 355 kilometreye ulaşmaktır. " dedi.

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı!

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un bu bölgedeki trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacaktır" dedi. 

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli bugün açılıyor!

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli hizmete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Arslan katılacak.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası'nın ihalesi Şubat'ta!

İstanbul Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yürütülen Cezayirli Hasan Paşa Kışlası ve Camii Restorasyonu kapsamında haziran ayında yıkılan Kasımpaşa'daki Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası aynı yerinde yeniden inşa edilecek.

Haliç Tüp Geçit Projesi'nin bağlantı yolları belirlendi!

Unkapanı ile Kasımpaşa’yı birbirine bağlayacak olan Haliç Tüp Geçit Projesi’nde güzergâh ve bağlantı yolları belirlendi. İki yılda tamamlanması planlanan geçit için 100 milyon TL harcanacak

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin yeni hali tanıtıldı!

Kemerburgaz Tesisleri'nin tanıtımı ve Kasımpaşa buluşmalarının ilki gerçekleşti. Tesislerin yapımını hiçbir devlet desteği almadan işadamı Turgay Ciner’in üstlendi. Toplantıya medya ve futbolunun efsane olmuş bireylerinin katıldı.

Sütlüce Kasımpaşa Tüneli bu yıl açılacak!

Kazı ve beton işlerinin bitirildiği Sütlüce-Kasımpaşa tünelinin, aydınlatma, havalandırma ve elektromekanik işleri ile birlikte bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Sütlüce-Kasımpaşa tüneli yıl sonunda tamamlanacak!

Sütlüce-Kasımpaşa arasında yapılacak tünelin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 40 bin aracın kullanacağı tünelin tamamlanmasıyla Piyalepaşa Bulvarı trafiği rahatlayacak.

tümpa Haberi

tümpa

Tümpa Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi; Hasan Lütfü Okumuş ve Suha Çilmi tarafından 3 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 1 Mart'ta kurulan Tümpa Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak.


Tümpa Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Okmeydanı, Perpa Ticaret Merkezi, A blok, Kat 1-2....