26 / 07 / 2024

Tuna Atalay kim

Tuna Atalay kim

ONS İncek Residence'ın, Opis Şirketler Grubunun ilk konut projesi olduğunu belirten Ons İnşaat Grubu Başkanı Tuna Atalay, şirket olarak 2014 hedefini 5 ayda yakaladıklarını belirtti..

Türk müteahhitlerin Suudi inşaat pazarında olması büyük avantaj!

Türk inşaat sektörünün bilgi ve tecrübesinin 240 milyar dolarlık pazardan pay almak için yeterli olduğunu söyleyen ONS İnşaat Grup Başkanı Tuna Atalay, “Körfez ve çevresi bizi iyi tanıyor, pazardan pay almamız iki taraf için de avantaj” dedi.

Ons İncek Residence Eylül 2016'da teslim!

Gayrimenkul sektörü, girdi maliyetlerindeki artışları konut fiyatlarına yansıtmaya hazırlanıyor. Ons İnşaat Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, piyasadaki anlık değişimleri konut fiyatlarına hemen yansıtamadıklarını belirtti.

Ons İncek dünya projeleri arasına girdi!

Ons İncek Residence'ın Opis Şirketler Grubu'nun ilk konut projesi olduğunu söyleyen Ons İnşaat Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:

Çankaya Rotary Kulübü 50. yıl kutlamasını Ons İncek'te gerçekleştirdi!

ONS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Enis Güray Rotary Kulübüne destek veren ve bu özel geceye katılım gösteren davetlilere teşekkürlerini iletti.

ONS İncek 2014 hedefini 5 ayda yakaladı!

ONS İncek Residence'ın, Opis Şirketler Grubunun ilk konut projesi olduğunu belirten Ons İnşaat Grubu Başkanı Tuna Atalay, şirket olarak 2014 hedefini 5 ayda yakaladıklarını belirtti..

Tuna GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta!

Tuna Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 29 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Tuna GYO'nun toplantı gündemi ile ilgili açıklaması aşağıdaki gibi...

Tapu masraflarını kim karşılar?

Tapu dairesinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki tapu masrafları nelerdir? Tapu masrafları nereye ödenir? Tapu masraflarını kim karşılar? İşte sorularınızın yanıtı...

Tuna Ofis Alldesign 2014'e ödüllü tasarımları ile damgasını vurdu!

Tuna Ofis’in sahne mobilya sponsorluğunu gerçekleştirdiği 3. Uluslararası Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Fikirler Fuarı, 21–22 Şubat tarihlerinde Mario Botta, Karim Rashid, Stephan Bundi gibi dünyaca ünlü tasarımcıları ağırladı.

Kira vergisini kim öder?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergiye tabi tutuluyor. bu vergiyi her kira geliri elde eden ev sahipleri ödemiyor. Peki, kira vergisini kim öder?

Hamit Tuna: Toroslar'ı daha çağdaş hale getireceğiz!

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı ve MHP adayı Hamit Tuna, seçildikleri halde ilçeyi daha çağdaş hale getireceklerini belirtti. Tuna, 10 yılda üreten bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydetti...

Tuna Ev Türkiye'deki satış noktalarını artırıyor!

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine hizmet sunan Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktalarını arttırma kararı aldı. Markanın ilk durakları arasında Zonguldak yer alıyor

Hamit Tuna: Hedefimiz 1 milyon metrekare yeşil alan!

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, TEMA Vakfı Mersin İl Temsilciliğini ziyaret ederek, 10 yılda Toroslar’da hayata geçirdiği çalışmalarını anlattı.

Belediyelerin denetimini kim yapar?

Belediyelerde iç ve dış denetim yapılır. İç ve dış denetim 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümlerine göre yapılıyor. Peki, belediyelerin denetimini kim yapar? İşte belediyelerin denetimi mevzuatı...

Tuna Atalay kim Haberi

Tuna Atalay kim


ONS Incek Residence'ın, Opis Şirketler Grubunun ilk konut projesi olduğunu belirten Ons İnşaat Grubu Başkanı Tuna Atalay. "Konut alanında da grubumuzun kalite standartlarını müşterilerimize yansıtabilme hedefiyle çıktığımız bu yolda ilk ayı geride bırakırken satış ofisimizi ziyaret eden tüm müşterilerimizden tam not aldık" dedi. Atalay, projeyle ilgili olar ak şunları söyledi: "Özellikle kadınlar için önemli detayları iyi analiz ederek ortaya çıkardığımız projemizin örnek dairelerini ziyaret eden Ankara'daki sektör profesyonelleri dostlarımızın da beğenisini kazandık. 


Sadece Ankara değil İstanbul'dan da birçok gayrimenkul satış ve pazarlama profesyoneli özellikle Avrupa'da Geleceğin Projesi ödüllü evlerimizi görmek için ziyaretimize geldi. İlk 4 aylık süreçte yaklaşık bin kişiyi ağırladığımız satış ofisimizde son reklam kampanyamızın da etkisiyle 800 kişiye daha projemizi tanıtıma imkanı bulduk. 


Satışına devam ettiğimiz konutların yüzde 30'lık...