17 / 05 / 2024

Tuna Ev yeni ürünleri

Tuna Ev yeni ürünleri

Türkiye’nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev, Türkiye’deki satış noktaları ağını güçlendirecek. Tuna Ev, karşılaştığı yoğun talepler sonucunda satış noktalarını arttırma kararı aldı...

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Ev sahiplerinden kiracıyı evden çıkartmak için yeni taktik! Uzmanlar uyardı: İspatlaması gerekiyor

Türkiye'de yeni konut arzındaki düşüşe rağmen konuta olan talebin artması ev sahiplerinin mevcut kiracıyı evden çıkarmak için ilginç taktiklere başvurmasına neden oluyor. Uzmanlar ise kiracıları uyarıyor: Ev sahibi sizi evden çıkarmak isterse ispatlaması gerekiyor

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

Yeni ev sahibi kiraya ne kadar zam yapabilir?

Kiracıların oturduğu ev satıldığında yeni mal sahibinin kiraya ne kadar zam yapabileceği merak ediliyor. Peki, yeni ev sahibi kiraya ne kadar zam yapabilir?

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta   10 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Sharıfy Ve Setareh Morassaeı kuruldu.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Yusufeli'ndeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

Salgında yeni ev alma paniği yaşandı!

Koronavirüs salgınında yaşam standartların değişmesi en çok konut tercihlerini değiştirdi. Bu dönemde evlerini ofise çeviren vatandaşlar yeni ev alma paniği yaşadı. 

Kerry Katona 2 milyon sterline yeni ev aldı!

Gösteri dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Kerry Katona, şimdilerde yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Daha önce iflas eden 40 yaşındaki Katona, 2 milyon sterline yeni ev aldı...

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Pandemi sonrasında yeni ev modelleri üretilmeli!

Koronavirüs salgını ile birlikte uzaktan çalışma modeli hayatımıza iyice yerleşti. Demay A.Ş Genel Ortağı ve Müdürü Ali Gökçiler, pandemi sonrasında değişen trendlere uygun olarak yeni ev üretilmesi gerektiğini dile getirdi.

Tuna Ev yeni ürünleri Haberi

Tuna Ev yeni ürünleri

Türkiye’nin mobilya sektöründe lider firmalardan biri olan Tuna Ev, Türkiye’deki satış noktaları ağını güçlendirecek. Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Tuna Ev, karşılaştığı yoğun talepler sonucunda satış noktalarını arttırma kararı aldı. 


Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ ‘’ Tuna Ev olarak tüketiciye sunduğumuz kalite, çeşitlilik, konfor ve tasarımlarımızla sektörde her zaman bir adım önde olduk. Tüketiciye yıllardır en iyisini sunduk. Gördüğümüz yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Ancak amacımız her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak değil. Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz.  İş ortaklığı taleplerini değerlendirme kriterlerimiz arasında öncelikle firmamızın misyon...