08 / 05 / 2024

Tuna Ev zonguldak

Tuna Ev zonguldak

Tuna Ev rotasını Zonguldak'a çevirdi. Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken, tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda yer alacağız.

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları büyüyor: Son olayda durum raydan çıktı!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları arasına bir yenisi daha eklendi. Zonguldak Ereğli'de bir kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık büyüyerek kavgaya dönüştü. İşte ayrıntılar...

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya verenlere 77 bin 56 TL ceza!

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya veren 4 ev sahibine, 77 bin 56 TL idari para cezası kesildi. 

Doğal gaz rezervi ilanları değiştirdi!

Zonguldak’ta evini internetten satışa çıkaran Cemil Özgür, açıklamasına ’Tuna-1 manzaralı satılık 4+1’ yazınca ilan kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördü. Bölgede ev fiyatları değerlendi.

Zonguldak'ta heyelan: 3 ev boşaltıldı!

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından mahalle yolunun bir bölümü çöktü. AFAD ekipleri tarafından 3 ev risk nedeniyle tahliye edildi.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Tuna Ev zonguldak Haberi

Tuna Ev zonguldak


Tuna Ev rotasını Zonguldak'a çevirdi. Ev modasında farklı tasarımlar sunan Tuna Ev, satış noktalarını artırıyor, markanın ilk durağı ise Zonguldak. Sektörde 43 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken, tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda yer alacağız. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İstanbul'da mağaza sayımızı arttırmaya devam ederken, Zonguldak'ta yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturacağız. Bugüne kadar 8 patentli ürün geliştirdik. En dikkat çeken ürünümüz ise kokulu mobilyamız oldu. İnovatif ürünler ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor"...