03 / 05 / 2024

tuna gayrimenkul sultan avm

tuna gayrimenkul sultan avm

Tuna Gayrimenkul tarafından Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen Sultanbeyli AVM projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Ekglobal Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekglobal Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kosif ve Eyüp Sultan Kosif ortaklığında kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Fatıma Sultan S Albayrak ve Mücahit Albayrak ortaklığında kuruldu.

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arınvesta Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sultan Dervişoglu tarafından kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

tuna gayrimenkul sultan avm Haberi

tuna gayrimenkul sultan avm
Sultanbeyli AVM'nin havadan videosu için...