24 / 07 / 2024

tunceli deprem 10 şubat 2015

tunceli deprem 10 şubat 2015

Bu sabah saatlerinde Türkiye'nin dört bir yanında depremler yaşandı. Büyüklüğü ortalama 4.5 olan dört ayrı deprem Hatay'ın Yayladağı ilçesi, Kaş, Şanlıurfa ve Tunceli'de meydana geldi.

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika açıklaması: Deprem bölgesindeki acil durum hastaneleri için net tarih verdi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca deprem bölgesindeki 10 acil durum hastanelerini Mart 2024 tarihi itibarıyla vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

MEB, deprem bölgesinde 22 bin derslik inşa edecek!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, deprem sonrası zarar gören 12 bin 119 derslik sayısının, ek olarak yaklaşık 10 bin derslik daha inşa edilerek toplamda 22 bin derslik ile değiştirileceğini belirtti. Bu büyük projenin toplam maliyetinin 62,5 milyar gibi önemli bi

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Beklenen büyük İstanbul depremi fazla uzakta değil! Naci Görür yine uyardı: 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili uyarılarını yineledi. Görür, 7.6 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti ve "İstanbul’da 1 milyon 100 bin bina var. 10 bin bina yıkılsa, 400 bin insan ölebilir" dedi. 

SON DAKİKA! 7 şiddetinde deprem! Resmen beşik gibi sallandı!

Fas’ta yerel saatle 23.10 sularında 7 şiddetinde deprem meydana geldi. Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, ülkede yaşanan depremin 7 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

10 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Akbank, Vakıf, Halk, İş Bankası ve 5 diğer banka duyurdu! Acilen bakın!

10 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve 5 banka daha resmen açıkladı... Acilen buraya bakın... İşte son dakika ayrıntıları...

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

tunceli deprem 10 şubat 2015 Haberi

tunceli deprem 10 şubat 2015

YAYLAĞI’NDA 4.6, KAŞ AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   

HATAY'ın Yayladağı İlçesi'nde 4.6, Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre merkez üssü Hatay'ın Yayladağı İlçesi olan 4.6 büyüklüğündeki deprem, yerin 26 kilometre derinliğinde meydana geldi. Saat 06.02'de meydana gelen depremde can ve mal kaybı olmazken sarsıntıyı hissedenler panikle kendini sokağa attı.


KAŞ VE FETHİYE AÇIKLARINDA 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Antalya'nın Kaş ile Fethiye İlçesi açıklarında ise Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin bugün saat 07.31'de meydana geldiğini açıkladı. Yerin 24.55 kilometre derinliğindeki Antalya'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Gelemiş Köyü'ne 120, Fethiye'nin Karadere Köyü'ne ise 123 kilometre uzaklıktaki bir...