02 / 05 / 2024

Tunceli spor sahası

Tunceli spor sahası

Tunceli Valisi Osman Kaymak, kentinde turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarıyla gelecek yıllarda sporla adından söz ettireceğini belirterek, "Tunceli kökenli uluslararası çapta adını duyuracak sporcularımız olacak" dedi.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

Türkiye'den Suriye'ye spor tesisi yatırımı!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce El Bab'ta yaptırılan futbol sahası hizmete açıldı. Kurum, bölgede yatırımların devam edeceğini açıkladı.

Ordu Turnasuyu Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde inşası devam eden iki adet nizami futbol sahası ve spor tesisini inceledi.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi!

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası inşa eden Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi.  

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Tunceli spor sahası Haberi

Tunceli spor sahası

Tunceli, çözüm sürecinin ardından gerçekleştirilen yatırımlarla yeni bir yüze kavuşuyor. Turizm, ulaşım ve istihdam yatırımlarının yanı sıra spor yatırımlarının da devam ettiği kentte, son iki ay içerisinde spor kompleksleri yapılması için Spor Toto Teşkilat Başkanlığından 8 milyon lira ödenek aktarıldı. Spor Genel Müdürlüğünce yaptırılan 4 milyon lirayı aşkın maliyetli yarı olimpik yüzme havuzunun da inşaatı devam ediyor. 


Vali Osman Kaymak, yaptığı açıklamada, Tunceli’de gençlerin spora çok yatkın olduğunu, kentin isminin gelecek yıllarda sporla anılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Hemen hemen her ilçede futbol sahaları bulunduğunu dile getiren Kaymak, "Kulüplerimiz çok aktif. Bizler de onlara sürekli destek oluyoruz. En son girişimlerimiz sonucu Spor Toto Teşkilat Başkanlığından ilimize son iki ay içerisinde 8 milyon liraya yakın bir ödenek aktarıldı. Bununla her ilçemize yeni...