19 / 05 / 2024

Tünektepe Sarısu teleferik hattı

Tünektepe Sarısu teleferik hattı

Tünektepe Projesi'nin detayları ortaya çıktı. Büyükşehir'in 280 sayfalık 2014 raporunda turizm hamleleri de bulunuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 faaliyet raporu tamamlandı.

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

Emekli maaşlarıyla merak edilen soruya yanıt! Aynı anda 4 maaş alınabilir mi?

EYT'liler arasında dul ve yetim maaşı alanların merak ettiği soruya Posta Yazarı Ekrem Sarısu yanıt verdi. EYT kapsamında emekli olup daha önce aldıkları maaşları almaya devam edebilecekler mi? İşe o sorunun yanıtı

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Kadroya geçecek bütün sözleşmelilerin emeklilik hesabında bilmesi gereken kritik nokta

Kumada binlerce çalışanın beklediği kadroya geçme düzenlemesiyle ilgili kritik bir konuda dikkat çeken Ekrem Sarısu, emeklilik hesabı ile ilgili bilinmesi gereken detayı açıkladı.

EYT için 9 bin prim gün şartı mı aranacak?

4.5 milyon kişinin beklediği EYT ile ilgili yasada 9 bin prim gün aranacağı iddiasına Posta Gazetesi SGK Uzmanı Erkem Sarısu yanıt verdi.

Yüksek kapasiteli az su tüketen çamaşır makineleri Profilo’da! Profilo 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Profilo, son teknoloji çamaşır makinelerinde tüketiciye az su tüketimi ve birçok özellik sunarak enerji tasarrufunu maksimuma çıkarmayı hedefliyor. İşte yüksek kapasiteli Profilo çamaşır makineleri ve fiyatları…

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

CHP'den Kanal İstanbul ÇED raporu için suç duyurusu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporunu hazırlayanlar hakkında “görevini kötüye kullanmaktan” suç duyurusunda bulundu. Tanal, Savcılıktan rapordaki eksikliklerin tespiti için bilirkişi ve keşif talep etti...

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkıyor!

Tünektepe Projesi 3. kez ihaleye çıkacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Projesi’ni 19 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te üçüncü kez ihaleye çıkarıyor. 

Tünektepe Sarısu teleferik hattı Haberi

Tünektepe Sarısu teleferik hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 faaliyet raporu tamamlandı. Rapor yarın toplanacak Büyükşehir Meclisi'nde ilk değerlendirmeler için komisyonlarca görüşülmek üzere sevk edilecek. 



TÜNEKTEPE ÇOK ÖZEL BİR PROJE 

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel'in "Kartpostallık görüntü oluşturarak cazibe merkezi haline dönüştüreceğiz" dediği Tünektepe'nin de ilk kez proje fotoğrafları yayınlandı. Üzerinde konuşlandırılan dev portakalla simgesel bir niteliğe sahip olacak Tünektepe ile Sarısu arasında teleferik ve teleferiğe ait istasyonların yapım işinin de devam ettiği belirtildi. 


TURİZMDE HEDEF KİTLE 

280 sayfalık raporda belediyenin devam eden projeleri arasında farklı detaylar da yer aldı. Raporun 'Alternatif gelir kaynakları üretmek' başlığı altında sıralanan, ulusal ve uluslararası projelerini anlattığı bölümde, 'AB Enterprises ve Business' Projesi kapsamında 55 yaş üzeri Avrupalıların durgun sezonlarda ülkelerarası turizm aktiviteleri ve dolaşıma özendirilmesi çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 


KRUVAZİYER LİMANI

Büyükşehir'in devam eden...