06 / 05 / 2024

Tünel projelerinde son durum

Tünel projelerinde son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, geçen yıl 57 kilometre uzunluğunda 44 tünel tamamlandı. Türkiye genelinde 272 kilometre uzunluğunda 94 tünelin yapım çalışmalarına devam ediliyor.

Tünel projelerinde son durum!

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

Son zamanlarda yaşanan göçüklerle gündeme gelen İstanbul metrosunun ardından gözler ülkenin dört bir yanında süren metro projelerine çevrildi. Peki Türkiye’deki metro projelerinde son durum ne?

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Zonguldak'taki tünel projelerinde sona gelindi!

Zonguldak’ın trafiğinin Ankara ve İstanbul girişindeki tünel, viyadük ve duble yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla azalması bekleniyor. Projelerde sona yaklaşıldığı açıklandı.

Taksim projelerinde son durum ne?

Taksim'in gözde mekanlarından Gezi Parkı şantiye alanına döndü. İşte Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi,Topçu Kışlası Projesi, AKM Projesi gibi önemli projelerinde son durum...

Binali Yıldırım: 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre!

Bizim karayolları olarak 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre. Bunun üzerine 100 kilometre de demiryolları tüneli var. Bu ne anlama geliyor, İstanbul'dan Ankara'ya tünel demek.

Ekrem Demirtaş'tan Çin'e liman ve tünel daveti!

Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Demirtaş "Alsancak Limanı bu yıl özelleşecek. Ayrıca 2.5 kilometrelik tünel projesi var. Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi.

Alacasu-Phaselis arasına 1.300 metrelik tünel geliyor!

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü!

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri son başvuru günü 15 Ocak 2016 olarak belirtiliyor. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla başvuruları kabul edilen projede 120 ay vade seçeneği sunuluyor.

Tünel projelerinde son durum Haberi

Tünel projelerinde son durum

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, geçen yıl 57 kilometre uzunluğunda 44 tünel tamamlandı. İstanbul Kasımpaşa Tüneli, İzmir Konak Tüneli, Kahramanmaraş Püren Tüneli, Mersin Boğsak Tüneli, Bitlis 8 Ağustos Tüneli ile birlikte 44 tünel geçen yıl hizmete açıldı. 


94’ü devam

Türkiye’deki yollarda toplam 74 kilometre uzunluğunda 170 tek tüp, 190 kilometre uzunluğunda ise 101 çift tünel hizmet veriyor. 


Türkiye genelinde 272 kilometre uzunluğunda 94 tünelin yapım çalışmalarına devam ediliyor. Bu tünellerin başlıcaları Rize-Erzurum arasına yapılacak Ovit Tüneli, Hopa-Borçka arasındaki Cankurtaran Tüneli, Trabzon-Araklı-Bayburt arasındaki Salmankas Tüneli, Malatya-Adıyaman arası Erkenek Tüneli, Cizre-Şırnak arasındaki Cudi Tünelleri, Kastamonu-Çankırı arasındaki Ilgaz...