02 / 05 / 2024

Tünel ve kavşak projeleri

Tünel ve kavşak projeleri

Kahramanmaraş trafiğini rahatlatmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Erkoç, gerçekleştirilecek projelerle Kahramanmaraş'ı gerçek manada Büyükşehire dönüştüreceklerini açıkladı. Birçok yol ve kavşak çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Tünel ve kavşak projeleri Haberi

Tünel ve kavşak projeleri

Birçok yol ve kavşakta proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Erkoç şunları dile getirdi: "Sümbüllü Vadisiyle ilgili çalışmalarımız, oradaki yol ve köprülü kavşak projelerinin uygulama projeleri bitti ve inşaat ihale işlemine geçtik. Bir yanda ekiplerimiz o bölgedeki çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiriyor. O bölgede imar uygulaması da yapıyoruz bürokratik işlemlerden dolayı biraz uzadı ama en kısa zamanda ulaşıma açacağız inşallah. Ulu Cami tarafındaki tünel kavşak çalışmamızın projesi bitti, inşaat ihale kısmına geçtik. Anadolu Lisesi kavşağı, Doğukent kavşağı ve Emniyet kavşağında köprülü kavşak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Devam eden kavşak çalışmalarımız var. Genç Osman Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği noktada gerçekleştireceğimiz kavşak çalışmasında problem olan dereyi DSİ ekipleri ıslah ediyor. Dere ıslahının ardından orada en kısa sürede güzel bir...