04 / 05 / 2024

tüpraş haberleri

tüpraş haberleri

Tüpraş, yapılan vergi incelemesi sonucunda, 2009-2013 hesap dönemleri için 65.6 milyon TL vergi aslı ve 94.4 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere şirkete toplam 160 milyon TL vergi cezasının verildiğini açıkladı.

Tüpraş'ta iş kazası: 1 ölü!

Tüpraş'ın İzmit Rafinerisi'nde ısı değiştiricide sıkma işlemi sırasında bir işçi hayatını kaybetti. Yapılan açıklamada, olayın bugün saat 14.40'da İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında meydana geldiği belirtildi.

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik göstermektedir. Buna göre, bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Akaryakıt fiyatlarına art arda üçüncü indirim! Tabelalar peş peşe değişti! İşte 10 Aralık motorin ve benzin fiyatları...

Akaryakıt indirimleri peş peşe geldi. Brent petrol fiyatındaki gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri geldi. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Temettü takvimi 2023: Hangi şirketler temettü verecek? İşte detaylar..

Temettü takvimi ve şirketler tarafından dağıtılacak kar payı dağıtımı için yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Doas, Apple, Doğuş Otomotiv, BİM, Midas, Tüpraş, Mavi, Akbank ve Şişecam gibi birçok önemli şirketin temettü tarihleri merak konusu. 

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Türkiye'de sanayinin devleri açıklandı! İlk sırada yine TÜPRAŞ var!

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ yine Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu. İşte Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

İndirim haberleri arda arda geliyor! 5 litre ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı ücretinde bomba indirim Carrefour'dan geldi. Yudum Teneke 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 149 TL'den satışa sunuldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına dair indirim ve zam haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Günden güne artan akaryakıt fiyatlarına yönelik araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Benzine 77 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.

Nisan ayında tüp fiyatlarındaki düşüş sıraya sokar! Bu fırsatı kaçırmadan güncel tüp fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan zam haberleri arasında tüp fiyatları da yer almaktaydı. Ancak şimdi yeni bir gelişme ile tüp fiyatlarıyla ilgili indirim haberleri gündeme geldi.

tüpraş haberleri Haberi

tüpraş haberleri


Tüpraş'tan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:


"Şirketimiz nezdinde yürütülen, 24 Temmuz 2013 tarihli Özel Durum Açıklamamıza konu, vergi incelemesi sonucunda vergi inceleme elemanları tarafından eleştiri konusu yapılan hususlara ilişkin olarak düzenlenen Vergi İnceleme Raporları ile Vergi ve Ceza İhbarnameleri Şirketimize tebliğ edilmiştir.


Şirketimize tebliğ edilen Rapor ve İhbarnamelerden anlaşıldığı kadarıyla  2009, 2010, 2011, 2012 ve 2013 hesap dönemleri için 65,6 milyon TL vergi aslı, 94,4 milyon TL vergi ziyaı cezası olmak üzere toplam 160 milyon TL talep edilmektedir. 


Söz konusu Vergi ve Ceza İhbarnameleri ile ilgili olarak uzlaşma dahil bütün yasal haklarımız kullanılacak olup, konu ile ilgili gelişmeler, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımız ile...